In mai putin de doua saptamani ar trebui sa inceapa noul campionat la futsal 2012-2013, insa programul este incert. Daca acum 10 zile tintarul ligii I a fost stabilit prin tragere la sorti si afisat pe site-ul FRF intre timp aceasta a luat o alta hotarare.Programul pe site nu mai exista iar din surse bine informate comitetul executiv in frunte cu Mircea Sandu nu dorea ca echipa Interteliu Brasov sa participe in cadrul acestui campionat, ea fiind retrogradata in campionatul trecut.

Astazi FRF a revenit asupra deciziei, iar Interteliu Brasov va participa in acest campionat. Intrebat despre anomaliile din cadrul FRF patronul echipei Smart Bucuresti a precizat: „Anomaliile sunt din cauza hibelor din regulament. Daca pana acum in regulament scria negru pe alb ca o echipa retrogradata nu mai are voie sa participe la cererea sa in noul campionat al ligii I, acum regulamentul s-a schimbat peste noapte, o echipa retrogradata din liga I in liga a doua, in cazul in care va depune cerere sa participe in prima liga aceasta ii este acceptata, cu conditia ca echipa sa prezinte sustinere financiara.”

Smart Ionescu a ramas singura echipa de futsal din Bucuresti, dupa ce Metropolis (liga II) s-a retras din motive financiare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here