Hotelurile din statiunile balneare lanseaza oferte speciale din 16 septembrie, prin care un pachet de sase nopti poate fi cumparat cu 330-360 de lei, iar noua zile cu trei mese pe zi si tratament costa intre 710 lei si 830 de lei de persoana, potrivit Organizatiei Patronatelor din Turismul Balnear.

Programele „O saptamana de refacere in statiunile balneare”, cu doua variante – „Decada balneara” si „Hai la bai!” – si „Wellness balnear” sunt valabile pentru perioada 16 septembrie-10 decembrie 2012. Programele cuprind pachete de servicii de cazare, masa si tratament in hoteluri de 2, 3 si 4 stele.

Programul „O saptamana de refacere” in varianta cu mic dejun include sase nopti de cazare, doua proceduri de tratament pe zi si o consultatie medicala la sosire, pe baza recomandarii medicale, la un tarif pentru o persoana in camera dubla de 330 de lei pentru un hotel de doua stele si 360 de lei pentru trei stele.

Varianta cu aceleasi servicii, dar cu doua mese pe zi, costa 470 de lei la doua stele si 540 de lei la trei stele.

Cei care aleg programul „Decada balneara” beneficiaza de noua nopti de cazare, pensiune completa pe durata sejurului si tratament minim sapte zile, cu cate doua proceduri pe zi, plus o consultatie medicala la inceputul sejurului.

Tarifele la un hotel de doua stele sunt de 710 lei de persoana pentru un sejur, iar la o unitate de trei stele cresc la 830 de lei de persoana.

Programul „Hai la bai!” presupune sase nopti de cazare cu pensiune completa, doua proceduri pe zi (minim cinci zile de tratament) si o consultatie medicala. Pentru achizitionarea acestui pachet este necesara recomandarea medicului si o copie dupa talonul de pensie sau adeverinta de plata la zi a asigurarilor sociale.

Pentru hotel doua stele pretul pachetului este de 625 de lei de persoana, iar la trei stele costul se ridica la 750 de lei.

Programul „Wellnes balnear” include trei nopti de cazare, dintre care doua zile de demi-pensiune, o masa festiva, acces la piscine, sauna, sala de sport, doua proceduri de tip wellness, un masaj sau o sedinta de intretinere cosmetica. Pentru hotel trei stele pachetul costa 625 lei de persoana, iar pentru unul de patru stele turisttul trebuie sa plateasca 650 de lei.

La program participa aproape 40 de hoteluri din statiunile Amara, Baile Felix, Baile Herculane, Baile Olanesti, Baile Tusnad, Buzias, Calimanesti-Caciulata, Covasna, Ocna Sibiului, Pucioasa, Sangeorz-Bai, Saturn, Stana de Vale, Eforie Nord, Lacul Sarat, Slanic Moldova, Moneasa, Turda si Vatra Dornei.

Pentru a beneficia de serviciile de tratament este necesara o recomandare de la medicul de familie sau de la un medic specialist si dovada platii asigurarilor de sanatate sau copie a talonului de pensie. Ofertele se pot procura de la orice agentie de turism din tara sau direct de la prestator. (MEDIAFAX)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here