Bucuresti, 4 septembrie 2012 – Novensys ramane in fruntea clasamentului Microsoft Dynamics, atat in ceea ce priveste vanzarile totale Dynamics, dar si pentru vanzarile ERP in anul fiscal Microsoft (iulie 2011 – iunie 2012).

“Pentru Microsoft Dynamics in Romania, anul fiscal precedent a insemnat o crestere totala a vanzarilor de aproape 15%, iar pentru solutiile Dynamics ERP cresterea a fost de aproape 26%. Ambele cresteri  sunt peste variatia estimata a pietei in aceeasi perioada de timp. Un rol important in obtinerea acestor succese l-a jucat in continuare si Novensys, care ramane partenerul Microsoft Dynamics nr 1 in Romania, atat in ceea ce priveste vanzarile totale de solutii Dynamics cat si in ceea ce priveste vanzarile de solutii ERP” a declarat Ioana Razvan, Microsoft Business Solution Lead.

Novensys ocupa locul 1 din topul partenerilor Microsoft, avand rezultate remarcabile pe mai multe directii: cea mai mare cifra de vanzari Microsoft Business Solution, cea mai mare cifra de vanzari ERP, cea mai mare cifra de vanzari NAV, cea mai mare cifra de vanzari AX precum si cel mai mare numar de clienti noi ERP.

Astfel, fata de anul fiscal Microsoft anterior, compania a inregistrat crestere de peste 50% pentru total venituri Microsoft Dynamics si o crestere de 89% pentru veniturile ERP Microsoft Dynamics AX si Microsoft Dynamics NAV.

Novensys deruleaza un parteneriat de succes cu Microsoft inca din 2004, compania aflandu-se in topul ultimelor 8 editii ale clasamentelor partenerilor Microsoft Dynamics. Realizarile echipei Novensys sunt recunoscute de Microsoft prin certificarile si premiile acordate, Novensys fiind re-primit si la final de an fiscal 2012, pentru al doilea an consecutiv, ca membru in cercul restans al Microsoft President’s Club.

“Suntem mandri sa fim din nou pe primul loc in zona solutiilor de business de la Microsoft. Vorbim de familia de business Microsoft Dynamics, aici intrand Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics NAV si Microsoft Dynamics CRM. Pentru solutiile de business de la Microsoft din zona ERP suntem pentru al 3lea an consecutiv pe primul loc”, a declarat Cezar Golumbeanu, CEO and President Novensys.

Novensys detine  in prezent cea mai extinsa echipa Microsoft Dynamics din Romania, avand competentele si capacitatea necesare de a aborda unitar proiectel de business complexe ale clientilor sai, incluzand componente de tip ERP si CRM de la Microsoft.
stirea filmata poate fi vizionata la http://www.youtube.com/watch?v=WsUk_YTGDgs

Pentru mai multe informatii despre produsele si solutiile Novensys puteti contacta: Cristina Dima, Corporate PR Manager, tel: 0736.900.221, Mail: [email protected]

Lucruri care vorbesc despre Novensys – Suntem de mai bine de 15 ani alaturi de afaceri romanesti si regionale, cu solutii informatice care raspund prompt nevoilor de business. Avem un portofoliu complex de solutii perfect integrabile care se adreseaza unei arii mari de industrii, cu focus pe: Retail, Distributie, Transport&Logistica, Productie, Servicii Profesionale si Utilitati. in plus, oferim solutii inteligente si pentru alte industrii din Romania ca: Automotive, Servicii Financiar-Bancare, Guvernamental, Telecom, Servicii medicale si farmaceutice etc.

In acest timp am dezvoltat parteneriate de incredere cu cele mai mari nume ale industriei de IT&C: Microsoft, Oracle, IBM, HP, CISCO. Raspundem cerintelor de mobilitate cu cele mai performante produse software si hardware de la parteneri de renume international ca: Motorola, Psion, Panasonic, Datalogic, Zebra, Ortec, Avery Berkel, Custom, Datecs, Tally Genicom, Printronix si Datamax-O’Neil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here