Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism si  Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc, doi piloni importanti ai turismului romanesc, sunt parteneri ai conferintei „Travel Tech 2012”. Interesul comun in identificarea si promovarea noilor tehnologii adaptate marketingului si managementului in turism au condus la concretizarea unei colaborari in vederea sustinerii primei conferinte din Europa de Est dedicata acestui domeniu.

„Travel Tech Conf & Expo – New Tech, Social Media and Marketing in 2012’s Tourism” este un proiect marca Global-Conf.ro, care se adreseaza in exclusivitate tuturor celor ce activeaza in industria de profil. Evenimentul se va desfasura in Cluj-Napoca in data de 10 octombrie 2012, in cadrul centrului de conferinte Grand Hotel Italia. Travel Tech 2012 este o conferinta interactiva ce isi propune sa contribuie la  perfectionarea si specializarea profesionala a personalului angajat in industria turismului.

„Ne face o deosebita placere sa colaboram in desfasurarea acestui proiect si consideram ca este un pas inainte in dezvoltarea turismului romanesc si alinierea sa la standardele europene. In contextul unui mediu concurential in care trendurile se schimba de la an la an, atat agentiile de travel, cat si ceilalti jucatori din domeniu trebuie sa fie informati. Este necesar ca specialistii sa fie la curent cu ultimele solutii si tehnologii in materie de management, vanzare si promovare a serviciilor turistice, in vederea utilizarii optime a acestora in activitatea companiei” afirma Corina Martin, presedintele ANAT.

„Initiativa acestui parteneriat a venit din dorinta de a sustine si a gasi noi metode de a stapani evolutia tehnologiei, care inevitabil si-a pus o amprenta puternica asupra abordarii si functionalitatii turismului din Romania si nu numai. Consideram ca pentru a revolutiona industria hoteliera este necesar sa oferim membrilor nostri sansa unei pregatiri continue prin furnizarea unor informatii de specialitate din partea unor profesionisti de talie internationala. Astfel, acest parteneriat ofera o sansa in plus participantilor de a-si reinnoi si imbogati cunostintele, de a afla utilitatea noilor tehnologii in activitatile zilnice in scopul cresterii profitabilitatii business-ului, totodata aducandu-i in fata unor adevarate provocari” adauga Dragos Raducan, vicepresedintele FPTR.

La conferinta sunt asteptati sa participe peste 300 de angajati, manageri si actionari din sfera turismului: agentii de turism, hotelieri, tour-operatori, companii aeriene, sisteme de distributie (gds) si de rezervari (crm), dezvoltatori web, transportatori, s.a. In plus, membrii ANAT sau FPTR beneficiaza de o reducere a taxei de inscriere de 14%. Pentru a beneficia de aceasta reducere, membrii ANAT se pot inscrie direct la Asociatie pe e-mailul: [email protected], iar membrii FPTR se pot inregistra pe site-ul dedicat evenimentului www.global-conf.ro/travel folosind codul PROM08FPTR14.

Conferinta Travel Tech 2012 este un eveniment de tip Business 2 Business, ce va pune in discutie teme de interes precum: noile tehnologii si trenduri in turismul de business si leisure in 2012/2013, strategii de marketing, promovarea prin social media, ultimele noutati in materie de distributie si vanzari, solutii IT si sfaturi pentru specialisti. Evenimentul se va desfasura pe parcursul unei zile si va cuprinde sesiuni de prezentari orale si dezbateri ale unor profesionisti cunoscuti la nivel international: Amadeus, MerlinX, Neckermann, Sabre, Travelport, Zoover si altii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here