Odata cu inceperea noului an scolar, Scoala de Muzica Boem Club isi extinde grila educationala prin lectiile de muzica de grup. Lectiilor de muzica de grup deja existente la Boem Club (educatie muzicala pentru prescolari, teoria si istoria muzicii, muzica de camera, cor) li se vor adauga lectii de muzica noi, care pana acum puteau fi efectuate in cadrul Scolii de Muzica Boem Club, doar individual.

Incepand cu anul scolar 2012-2013, Scoala de Muzica Boem Club va introduce in oferta cursurilor de muzica de grup, lectiile de chitara, vioara, canto si pian. Cursantii vor avea posibilitatea sa impartaseasca pasiunea pentru muzica impreuna cu alti cursanti si sa experimenteze studiul unui instrument sau canto pe grupe, alaturi de persoane care au acelasi nivel muzical si aceleasi gusturi in materie de muzica. Inscrierile la aceste cursuri se pot face incepand cu data de 22 august 2012, iar cursurile vor incepe in functie de completarea fiecarei grupe.

La cursurile de grup, fie ca sunt cursuri de chitara, vioara, canto sau pian, se pot inscrie persoane de orice varsta, grupele fiind create separat pentru adulti si pentru copii; grupele sunt formate din maxim 5 persoane,  si se creeaza in functie de numarul de cursanti inscrisi. Aceste lectii, la fel ca si lectiile de muzica individuale ale Boem Club, sunt sustinute de catre profesori absolventi de conservator, cu experienta in predarea muzicii si in prezentarea notiunilor muzicale intr-un mod adecvat pentru cursanti.

Prin introducerea cursurilor de muzica pe grupe Scoala de Muzica Boem Club vine in intampinarea celor care doresc sa invete sa cante la un instrument sau din voce alaturi de alti cursanti care au aceleasi preocupari muzicale.

„Lectiile de muzica de grup reprezinta  o varianta muzicala noua prin care ne adresam persoanelor de toate varstele, in scopul de a implica o cat mai mare dintre aceste persoane in activitati muzicale concrete, ce presupun crearea de muzica si nu doar ascultarea acesteia. Pentru toti cei care isi doresc sa invete sa cante la un instrument alaturi de familie, prieteni, persoane cu aceleasi cunostinte muzicale, lectiile de grup sunt oportunitatea ideala de a face acest lucru.” Claudia ATANASOAE, General Manager, Boem Club

Despre Boem Club

Scoala de muzica Boem Club este prima scoala particulara de muzica din Bucuresti care se adreseaza tuturor celor care doresc sa invete sa cante , indiferent de varsta sau nivel de pregatire muzicala.

In prezent, Scoala de Muzica Boem Club are doua sedii, in doua zone importante ale Capitalei si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 15 profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here