Consiliul Judetean Cluj anunta finalizarea cu succes a negocierilor purtate in ultimele zile de presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Horea Uioreanu si primarul comunei Floresti, domnul Horea sulea, cu reprezentantii firmei S.C. Fany Prestari Servicii SRL.

Astfel, incepand cu data de 1 august a.c., tariful biletelor va scadea cu 12,5%, reducerea urmand a fi aplicata pe toate cele trei rute care leaga municipiul resedinta de judet de comuna Floresti: Cluj-Napoca–Floresti sat, Cluj-Napoca Floresti- Cetatea Fetei si Cluj-Napoca–Luna de Sus.

„In urma unor negocieri intense purtate cu firma Fany am reusit sa obtinem reducerea costului biletelor pe ruta Cluj-Floresti, contribuind in acest fel la rezolvarea unei probleme grave cu care s-au confruntat in ultimii ani cei 22 .000 de locuitori ai comunei Floresti, cea mai numeroasa comunitate rurala din tara. Tarifele mari practicate pe aceasta ruta reprezinta o problema care a trenat ani de zile si pentru care nu s-a gasit pana in acest moment nicio rezolvare. Sunt bucuros ca am reusit in acest fel sa contribuim la imbunatatirea conditiilor de viata ale locuitorilor acestei comune, fie ca vorbim de localnici, fie de cei care si-au achizitionat in ultimii ani o locuinta iar acum fac naveta in municipiul resedinta de judet. Ceea ce insa cu adevarat trebuie subliniat e faptul ca, prin intermediul acestei reduceri, am reusit revenirea la pretul practicat pe aceasta ruta acum 5 ani, in pofida faptului ca in acest interval de timp pretul carburantului a crescut cu aproxiamtiv 50%”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Horea Uioreanu.

Reamintim in acest context faptul ca tarifele practicate de firma Fany pe ruta Cluj-Napoca – Floresti au facut in ultimii ani obiectul a numeroase audiente si petitii adresate conducerii Consiliului Judetean Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here