Bucuresti, 04.07.2012 – CEC Bank prelungeste campania promotionala la creditele de nevoi personale si la creditele de refinantare, cu asigurare de viata si somaj, in lei, pana la data de 31 august 2012, continuand astfel politica de sustinere a clientilor persoane fizice si de stimulare a creditarii pe acest segment.

 

„Prin prelungirea acestei campanii, clientii vor beneficia in continuare de dobanda fixa, valabila pe intreaga durata de creditare, in valoare de 9,5% pe an, clientii fiind astfel protejati de fluctuatiile dobanzilor. Mai mult, clientii care primesc salariul sau pensia in cont la CEC Bank, pe toata durata contractului de credit, au posibilitatea de a beneficia de o valoare maxima extinsa a creditului in valoare de 50.000 lei „, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank.

 

Clientii care acceseaza creditele aflate in promotie beneficiaza de o reducere de 50% a comisionului de analiza dosar, de polita de asigurare de viata si somaj oferita gratuit de Banca pe intreaga perioada a creditului si au posibilitatea sa obtina un card de credit in baza aceleiasi documentatii.

 

Valoarea DAE pentru un credit acordat in suma de 40.000 lei, pe o perioada de 60 luni este de 14,08%. Costurile aferente contractarii unuia dintre cele doua produse din cadrul campaniei sunt urmatoarele:

– comision de analiza dosar: 125 lei;

– comision de administrare credit: 0,3% aplicat lunar la soldul curent al
creditului;

– comision de rambursare anticipata: 0,5% din valoarea creditului rambursat anticipat, in cazul in care pana la sfarsitul perioadei de rambursare sunt mai putin de 12 luni, respectiv 1% in situatia in care pana la restituirea integrala a creditului au ramas mai mult de 12 luni.

 

Informatii suplimentare despre creditele de nevoi personale cu asigurare de viata si somaj si despre creditele de refinantare cu asigurare de viata si somaj pot fi obtinute de catre clienti in orice unitate CEC Bank, apeland numarul de telefon de la Call Center 0.800.800.848 sau accesand site-ul de Internet al Bancii, <http://www.cec.ro> www.cec.ro, in cadrul sectiunii dedicate finantarilor persoane fizice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here