Bucuresti, 31 mai 2012. Habitat pentru Umanitate Radauti si SC bauMax SRL Romania, prin magazinul din Iasi, au ajutat o familie din Satul Alexandru cel Bun, Comuna Vladeni, Judetul Iasi, donandu-le materiale de constructie pentru ca acestia sa isi renoveze locuinta.SC bauMax Romania prin magazinul din Iasi a donat 80 de coli de tabla, dar si tencuiala decorativa pentru refacerea exteriorului locuintei. Habitat pentru Umanitate Radauti, cu banii adunati in cadrul campaniei de strangere de fonduri demarate in cadrul Saptamanii „scoala Altfel” si avand ca parteneri scoala cu Clasele I-VIII Nr. 2 Radauti (Coordonator Hutuleac Rodica Doina), scoala cu Clasele I-VIII Nr. 1 Iraclie Porumbescu Fratautii Noi(Coordonator Moisiuc Anca), scoala cu Clasele I-VIII Nr. 5 Bogdan Voda Radauti (Coordonator Bita Iulita)si Colegiul National Eudoxiu Hurmuzachi (Coordonator Liteanu Cornelia), a achizitionat barnele necesare pentru refacerea acoperisului.  Elevii scolii cu Clasele I-VIII, Nr. 2 Radauti au mai  donat alimente, hainute si jucarii pentru cei trei copii ai familiei.

Familia Darasteanu are 3 fetite: gemenele, Andreea Cerasela si Adriana Isabela, in varsta de 3 luni si Maria, fetita lor cea mare, in varsta de 6 ani, ce sufera de hipoacuzie neurosenzoriala bilaterala profunda. Florin, tatal, sufera de parapareza spastica, iar partea dreapta a corpului Danei este afectata de pareza.

in cadrul acestui proiect s-au implicat personal, din partea bauMax Iasi: domnul Bogdan Mihai, Director Magazin bauMax Iasi, domnul Bogdan Apreotesei, Reprezentant al Departamentului Comercial si din partea Habitat pentru Umanitate Radauti, doamna Viviana Hutuleac, Director Executiv.

Habitat for Humanity este o organizatie non-profit, a carei misiune este eliminarea lipsei de adapost si a locuirii saracacioase a persoanelor din intreaga lume. La nivel global, Habitat for Humanity a construit si reabilitat peste 500.000 de locuinte pentru 2.5 milioane de persoane din 80 de tari de pe intreg globul. Habitat for Humanity Romania a ajutat, pana in acest moment, peste 2.300 de familii prin programele desfasurate in tara, prin intermediul celor 7 filiale active ale sale din judetele: Arges, Bacau, Bihor, Cluj, Dolj, Prahova si Suceava.

Habitat for Humanity Romania
Ana-Maria Godja
Manager Comunicare si Marketing

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here