Un bucurestean si-a dorit atat de mult un apartament de trei camere din proiectul Perla Residence, incat l-a cumparat la stadiul de off plan, in conditiile in care in Bucuresti sunt mii de apartamente noi finisate, gata oricand sa te muti in ele. Ce are special acest apartament? O gradina proprie, cu o priveliste minunata spre Lacul Pipera, asa cum se vede si din imaginea alaturata.
Sa iti bei cafeaua dimineata pe malul lacului in apartamentul propriu e un lucru rar si inedit, mai ales cand iti poti amenaja aici propria gradina de flori. Asa a gandit si un bucurestean, cucerit de pozitia unui apartament din proiectul Perla Residence, aflat in stadiul de executie.
Apartamentul are trei camere, o suprafata totala de 112 mp construiti si o gradina proprie de aproximativ 140 mp. Bucataria va fi complet mobilata si utilata, cu frigider, cuptor, plita, hota, masina spalat vase, masina spalat rufe, toate incorporate, precum si instalatie de aer conditionat. Finisajele sunt de top, gresia si faianta fiind produse de Marazzi, usile de la Portadoors, glafurile sunt de marmura, iar baile sunt echipate cu sanitare Grohe.

„Prin locatia deosebita si facilitatile diverse oferite, Perla Residence propune mai mult decat o locuinta, propune un stil de viata. Nu sunt multe locuri in Bucuresti unde, dupa o zi obositoare la serviciu, te intorci acasa si poti iesi la o plimbare reconfortanta pe malul lacului, chiar in fata casei tale. Preturile sunt competitive, considerand avantajele complexului si pornesc de la 69.900 euro pentru studiori si ajung la 268.100 euro, pentru un penthouse cu vedere directa spre lac”, declara Alex Pintea, asset manager al Romanian Dynamic Property Fund, proprietar al ansamblului.
Un proiect rezidential construit pe timp de criza
La Perla Residence, lucrarile de construire au inceput in februarie 2011, iar startul vanzarilor s-a dat in aceasta luna. Pana la aceasta data s-au facut rezervari sau au fost semnate contracte pentru sapte apartamente, din cele 71 unitati.
Proiectul Perla Residence cuprinde patru cladiri de trei si patru etaje, cu studiouri si apartamente cu doua, trei sau patru camere/penthouse, ce au suprafete  intre 52 mp construiti si 180 mp construiti.
„Fondul lucreaza pe modelul de constructie britanic si monitorizeaza dezvoltarea proiectului printr-o firma independenta de project management. Aceasta inspecteaza si raporteaza catre fond progresul lucrarilor si respectarea specificatiilor tehnice. Stadiul curent de executie este de aproximativ 75%, doua din cele patru cladiri fiind de fapt foarte avansate si aproape de finalizare”, declara Alex Pintea.

Preturile sunt cuprinse intre 69.600 euro si 268.100 +TVA, pentru apartamente complet finisate si utilate, la standarde superioare si cu produse enumerate anterior, in descrierea apartamentului vandut recent.
Ca facilitati, Perla Residence dispune de 99 locuri proprii de parcare si 71 boxe subterane, paza proprie, loc de joaca pentru copii interior si exterior, sala de fitness, salon de cosmetica estetica, minimarket si un residents’ club
Ansamblul este situat in zona rezidentiala de nord a Capitalei, in imediata vecinatate a centrului de afaceri Pipera, pe marginea Lacului Pipera. La o distanta de 200-300 metri se afla un magazin Mega Image, un centru de fitness, un spital privat si restaurante.
Despre investitori
Perla Residence este al doilea proiect in Romania al fondului de investitii britanic Romanian Dynamic Property Fund. Fondul este activ in Romania din 2008 si isi va continua investitiile dupa finalizarea Perla Residence cu un nou proiect de calitate in nordul Bucurestiului.

Maria Neda, PR & Media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here