Novensys participa la evenimentul Directions EMEA 2012 la Roma in perioada 25–27 aprilie 2012 prin reprezentantii sai Maria Cirlan, Relationship Manager Novensys, si Erica Voivozeanu, NAV/LS Solutions Services Manager. Pe parcursul celor trei zile se deruleaza peste 60 de traininguri, sesiuni de formare si mese rotunde sustinute de expertii NAV, evanghelistii Microsoft, speakeri din managementul de varf al Microsoft.
“Dupa prima zi de conferinta Directions pot spune ca evenimentul a ajuns la niste dimensiuni impresionante. Sunt peste 900 de profesionisti din canalul de parteneri Microsoft Dynamics NAV mai ales din Europa, dar si din Asia, Africa, America. Asa cum au afirmat organizatorii, cu aceasta participare extraordinara au reusit sa extinda conceptul de EMEA”, declara de la fata locului Maria Cirlan, Relationship Manager Novensys.
Scopul principal al acestui eveniment este de a construi o comunitate stabila si inchegata Dynamics NAV, generand un schimb continuu de informatii intre parteneri si dezvoltarea relatiei lor cu Microsoft. in acest moment, Directions EMEA a devenit cel mai important eveniment anual Microsoft Dynamics si reprezinta o oportunitate reala de networking cu parteneri similari ai ecosistemului. Conferinta se adreseaza atat zonei de business, dezvoltatorilor, implementatorilor, pentru dobandirea unor cunostinte tehnice, mai multa experienta in management de proiect, tipsuri strategice de vanzare s.a. Pentru amatorii de noutati de ultima ora, pe agenda celor trei zile de NAV 2013 se inscriu facilitatile aduse de noua versiune, descoperirea aplicatiei mobile, tool-uri pe care orice dezvoltator trebuie sa le stie, best practice, tendinte in tehnologie etc.
“Pe langa noutatile legate de platforma NAV, profitam de ocazie sa personalizam si sa aprofundam relatiile pe care le-am initiat deja cu parteneri precum LS Retail, Tectura sau JetReports, dar si sa initiem altele. in acest business de Dynamics NAV este important sa poti identifica partenerul care ofera solutia potrivita pentru un tip de business sau altul”, a completat Maria Cirlan.
inca din 2004 Novensys deruleaza un parteneriat de succes cu Microsoft, compania fiind mentionata in ultimele sapte editii ale clasamentelor pentru cei mai importanti parteneri. De-a lungul timpului, Novensys a obtinut certificarile Gold Enterprise Resource Planning Microsoft si Gold Independent Software Vendor Microsoft. Totodata aplicatiile Novensys for Assets, Novensys for Track and Trace si Novensys for Inventory, dezvoltate in-house au primit atestarea  Windows 7, care confirma siguranta, flexibilitatea si productivitatea acestora.
Seria de evenimente Directions EMEA a inceput in 2005 cu o conferinta US Direction plina de imaginatie si pasiune si cu un grup mic de parteneri Dynamics NAV. in timp a devenit o reuniune cu recunoastere globala urmarita de peste 1.000.000 de specialisti din intreaga lume.
Cristina Dima, Corporate PR Manager

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here