In anul 2005, BDOBC Business Center a lansat o noua provocare, aceea de a organiza pentru prima data in Romania un targ dedicat pietei imobiliare – Targul National Imobiliar (TNI) – ce reuneste in acelasi loc si timp companiile prestigioase, profesionistii in domeniu, presa de specialitate si publicul larg. Sapte ani mai tarziu, pe langa faptul ca Targul National Imobiliar a devenit un eveniment cu traditie, fiind organizat in fiecare primavara si toamna, TNI a reusit sa creasca de la editie la editie, fiind un brand in continua dezvoltare.
Pornind de la o suprafata expozitionala de 1.000 de metri patrati, TNI a ajuns sa aiba o suprafata de expunere de 4.000 de metri patrati, de la 40 de companii expozante a atins recordul de 198 de firme participante (in septembrie 2008), iar de la 20 de parteneri media a ajuns sa se bucure de sustinerea a peste 50, marind de asemenea perioada de promovare a evenimentelor.
Continuand cei 7 ani de traditie, Targul National Imobiliar marcheaza trendurile in imobiliar, creeaza oportunitati de afaceri si vine in sprijinul companiilor expozante cu o platforma de promovare si dezvoltare a activitatii ce si-a dovedit eficienta pe parcursul celor 14 editii ale TNI.
in anul 2012, Targul National Imobiliar se va desfasura in perioadele: 25-27 MAI si 28-30 SEPTEMBRIE, in aceeasi locatie de exceptie – Palatul Parlamentului din Bucuresti.
„La inceput de primavara suntem bucurosi sa declaram ca a crescut interesul publicului larg pentru domeniul imobiliar si mai ales pentru evenimentul Targul National Imobiliar (TNI). in perioada 25 februarie-25 martie siteul evenimentului (www.targimobiliar.eu) a fost accesat in medie de 175 de vizitatori pe zi, fiind vizualizate in medie 874 de pagini zilnic.
Rubrica dedicata anunturilor imobiliare este si ea la mare cautare, ajungand in momentul de fata sa contina 5.846 de anunturi, baza de date crescand in fiecare saptamana in medie cu 25 de anunturi noi.” (Cristina Bercea- organizator TNI)
Targul National Imobiliar (TNI) este recunoscut drept cel mai important eveniment de real estate din Romania, fiind km 0 al oricarei afaceri imobiliare de succes.
WWW.TARGIMOBILIAR.EU

Organizator: BDOBC Business Center
Parteneri: Romania Green Building Council, Asociatia Auditorilor Energetici pentru Cladiri, Asociatia Romana a Antreprenorilor de Constructii, Asociatia Imobiliara Romana
Sponsori: Apulum 94, Mervani Invest, Red House
Parteneri media: Imopedia, Agerpres,  Curierul National, Bursa Constructiilor, Casa Lux;  Locuinta Mea; Casa de vacanta; Practic-Idei pentru casa, gradina si apartament, Oferte Speciale; Business Adviser;  Business Point; Confort; Ziare.com; Business 24; Casesigradini.ro; Ro-imobile.ro; Buzzu.ro; Rezidential.net; Grandimobiliar.ro TopEstate.ro si alte peste 50 de canale media.
DETALII COMPLETE:
http://WWW.TARGIMOBILIAR.EU

(Articol preluat din revista Business Point, nr. 65, varianta print)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here