BCR solicita numai 3 acte pentru acordarea creditului de nevoi personale fara garantii: adeverinta de salariu, fisa fiscala si factura de utilitati; talon de pensie, decizie de pensionare si factura de utilitati, in cazul veniturilor realizate din pensii. Creditul are dobanda fixa de la 15,90% (DAE 18,01%) si beneficiaza de asigurare de viata gratuita.
BCR ofera 200 lei clientilor care se intorc la banca cu cele 3 documente corecte si complete in termen de 5 zile de la data pre-evaluarii.
Aprobarea creditelor de nevoi personale si a cardurilor de credit se poate obtine si prin telefon, prin apelarea gratuita a InfoBCR (zilnic, intre 8.00 si 22.00): 0800.801.BCR (0800.801.227) sau prin transmiterea unui SMS cu textul “Credit” la 1780, tarif normal.

Bucuresti, 04 aprilie 2012 – Banca Comerciala Romana (BCR) simplifica documentatia pentru evaluarea cererilor de credite si solicita numai 3 acte pentru acordarea creditului de nevoi personale fara garantii: adeverinta de salariu, fisa fiscala si factura de utilitati.
intre 1 aprilie – 31 mai 2012 BCR lanseaza o campanie de promovare a creditelor de nevoi personale si ofera 200 lei clientilor care revin cu cele 3 documente corecte si complete in termen de 5 zile de la data pre-evaluarii in vederea contractarii unui credit de nevoi personale, DIVERS BCR. Banca ofera inca 50 lei bonus pentru clientii care opteza si pentru un card de credit BCR, POWERCARD BCR / BCR Wizz Air. in plus, BCR ofera gratuit asigurarea de viata la BCR Asigurari de Viata VIG.

In cadrul campaniei, BCR vinde credite de nevoi personale cu dobanda fixa incepand de la 15,90% (DAE 18,01%). Clientii cu istoric BCR (client care are un istoric cu banca, incaseaza salariul in cont curent la BCR, a avut un comportament bun de plata, etc.) pot accesa pana la 88.000 lei pe 5 ani, fara garantii. Termenul de rambursare urca pana la 10 ani in cazul creditelor care refinanteaza credite acordate inainte de 31.10.2011. Principalele beneficii ale creditelor DIVERS BCR sunt: rata lunara mica si fixa pe toata perioada de creditare, asigurarea de viata  gratuit la BCR Asigurari de Viata VIG si , pentru o asigurare complexa ce ofera pana la 24 de rate lunare platite de banca in caz de somaj.
Principalele beneficii aduse de plata cu cardul de credit POWERCARD BCR / BCR Wizz Air sunt: cumparaturi cu 0% dobanda (prin programul de 12 rate cu dobanda 0% la comerciantii parteneri BCR / pana la 53 zile perioada de gratie cu dobanda 0%), programul de loialitate, reducerile de pana la 30% la comerciantii parteneri BCR, servicii gratuite de plati facturi la ATM BCR, asigurare gratuita de protectie a cumparaturilor (www.Powercard.ro).

Aprobarea creditului si a cardului de credit se poate obtine
*  *
Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania, incluzand operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a bancilor de locuinte si a serviciilor bancare prin telefonul mobil. BCR este banca Nr.1 in Romania dupa valoarea activelor (peste 16 mld EUR), banca Nr.1 dupa numarul de clienti si banca Nr.1 pe segmentele de economisire si creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din Romania, dupa gradul de incredere al clientilor si dupa numarul celor pentru care BCR este principala institutie cu care fac banking.
BCR ofera gama completa de produse si servicii financiare prin intermediul unei retele de 48 de centre de afaceri dedicate companiilor si 667 de unitati retail localizate in majoritatea oraselor din intreaga tara cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din Romania pe piata cardurilor si a tranzactiilor bancare, clientii BCR avand la dispozitie cea mai mare retea nationala de ATM – peste 2.000 de bancomate si POS – peste 18.000 de terminale pentru plata cu cardul la comercianti, precum si servicii complete de Internet banking, phone-banking si e-commerce.
Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrala si de Est. Mai mult de 50.000 de angajati deservesc peste 17 milioane de clienti in cadrul a 3.200 de filiale din 8 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina). La 31 decembrie 2011, Erste Group detinea active totale in valoare de 210,0 miliarde EUR, inregistrand un profit operational de 3.627,6 milioane EUR si un raport cost/venituri de 51.5%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here