In perioada 4-7 aprilie 2012 la Cluj-Napoca, Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, prin Inspectoratul scolar Judetean Cluj, organizeaza etapa nationala a Concursului National pentru elevi cu deficiente de auz.
In cadrul acestei competitii scolare gazduite de Liceul pentru Deficienti de Auz Cluj-Napoca, institutie de invatamant special aflata in subordinea Consiliului Judetean Cluj, participa 100 de elevi din toate scolile din tara in care invata elevi cu deficiente de auz. Elevii concureaza din dorinta de a confirma in spatiul comunitar cunostintele si talentul in domeniul literaturii, matematicii, educatiei plastice si tehnologiei informatiei si comunicarii.
Festivitatea de deschidere va avea loc in 4 aprilie 2012, la Liceul pentru Deficienti de Auz Cluj-Napoca, de la ora 16.30.
Elevii calificati pentru etapa nationala vor sustine proba scrisa pentru disciplina Limba si literatura romana, respectiv proba practica la Tehnologia informatiei si comunicarii in data de 5 aprilie 2012, iar in data de 6 aprilie 2012 proba scrisa la Matematica si proba practica la Educatie plastica. Ulterior acestia vor fi oaspetii unor activitati conexe competitiei: turul interactiv al orasului, carnaval, vizite la muzee, la Gradina Botanica.
Premierea elevilor va avea loc in 7 aprilie 2012, la Liceul pentru Deficienti de Auz Cluj-Napoca la ora 9.00, in cadrul festivitatii de incheiere a Concursului National pentru elevi cu deficiente de auz.

Biroul de presa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here