Bucuresti, 20 martie 2012 – Granddis a lansat o noua gama de produse premium –  Rose Mary Vermouth si lichiorul Rose Mary Cherry –  create si produse special in Italia pentru distribuitorul din Romania.
“Vermutul este un mix de vin (75%), alcool, zahar si peste 30 de tipuri de ierburi si condimente, iar maiestria de a le alege si combina pe acestea din urma fac diferenta intre un produs superior,  cu un gust memorabil si restul pietei. Rose Mary Vermouth a fost creat de un specialist italian chiar in Piemonte, regiunea in care  a fost inventat vermutul, in orasul Torino, cu cateva sute de ani in urma, iar gustul si calitatea deosebita ii confirma pe deplin originea”, a aratat Claudia Marin, Director de Marketing Granddis.
Cu o concentratie alcoolica minima de 14,5%, vermutul este servit, in principal, ca aperitiv ( inainte de masa pentru a stimula pofta de mancare) simplu sau cu apa gazoasa. in plus, vermutul este foarte utilizat in prepararea unor cocteiluri cu alte bauturi (gin, vinuri spumante sau siropuri de fructe) la care se adauga fructe confiate etc.
Rose Mary Vermouth este disponibil in doua sortimente: Bianco – ce imbina gustul proaspat si fructat al strugurelui alb cu aroma vinului demisec si, respectiv, Rosso – caracterizat prin gustul plin si fructat al strugurelui negru, combinat cu aroma fina a vinului rosu demidulce; aroma si gustul sunt potentate de adaosuri de extracte naturale de ierburi macerate in alcool agricol de cea mai buna calitate.
Lichiorul Rose Mary Cherry este o bautura fina pusa in valoare de aroma si gustul cireselor salbatice, obtinuta din alcool agricol de cea mai buna calitate in amestec cu extract de plante si cirese.
“Atat Rose Mary Vermouth, cat si Rose Mary Cherry au fost create de experti italieni special pentru Granddis; ambele sunt produse in regiunea Piemonte (Nordul Italiei), de catre o  companie cu o traditie de peste 100 de ani in domeniu. Ambalajele celor doua produse – dezvoltate impreuna cu cea mai prestigioasa casa de design din lume, Claessens International-  imbie ele insele la consum, intrucat prin forme si culori reusesc sa sustina si sa ilustreze calitatile acestor bauturi”, a precizat Claudia Marin.
Vanzarea acestei game se realizeaza in proportie de 70% prin canalele de retail (traditional si modern), iar restul prin restaurante, cluburi si baruri.
Primul produs lansat in Romania sub brandul premium Rose Mary a fost vinul spumant produs de una dintre cele mai importante companii producatoare de vin din Italia.
“Rose Mary Vermouth si Cherry sunt  bauturi premium, aromate si care au un gust memorabil, potrivite pentru a fi consumate atat simple – cu gheata si lamaie, cat si in diferite cocktail-uri. Preturile acestor produse sunt competitive, iar distributia este asigurata de puternicul lant de distributie la nivel national, astfel incat ambele bauturi au toate sansele de a deveni noi <<povesti de succes>>, similar altor produse din portofoliu”, a aratat Claudia Marin.
Granddis distribuie marci de top precum Stalinskaya Vodka si Wembley Dry Gin (fiecare fiind lider de piata pe categoria sa), Evan Williams, Stolichnaya, Rose Mary etc.

*****

Despre Granddis

Compania Granddis, detinuta de actionari romani face parte din Grupul Prodal. Granddis  este unul dintre cei mai importanti  distribuitori de bauturi alcoolice din Romania.
Granddis distribuie la nivel national urmatoarele marci de bauturi spirtoase: Stalinskaya, Wembley, Passion, Discovery, Stolichnaya, Evan Williams, Heaven Hill, Elijah Craig si Rose Mary.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here