Biblioteca Judeteana „Octavian Goga” Cluj, institutie de cultura aflata sub autoritatea Consiliului Judetean Cluj, va invita la inaugurarea serviciului de calculatoare cu Internet pentru public, intrata in runda a treia a programului Biblionet – Lumea in biblioteca mea, la Filiala Zorilor.
Biblionet este un parteneriat intre Fundatia IREX (International Research and Exchanges Board), Ministerul Culturii, Cultelor si Patrimoniului National, Fundatia EOS (Educating for an Open Society), Asociatia Nationala a Bibliotecarilor si Bibliotecilor Publice din Romania (ANBPR) si bibliotecile publice romanesti.
Prin programul Biblionet se va realiza o retea de centre in bibliotecile publice din judetul Cluj dotate cu calculatoare si alte echipamente IT pentru accesul publicului la informatie, cu bibliotecari instruiti pentru a oferi publicului servicii noi si moderne in acord cu cerintele de informare ale secolului 21. Mai multe informatii se pot gasi pe pagina web a programului http://www.biblionet.ro
Evenimentul va avea loc joi 22 martie 2011, ora 11.00, la Filiala Zorilor, Str Observatorului, nr. 1 si se va desfasura in prezenta domnului Paul-Andre Baran, directorul programului Biblionet Romania.

Biroul de presa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here