Premierul Mihai Razvan Ungureanu a transmis oamenilor de afaceri care conduc intreprinderi mici si mijlocii ca Guvernul va reduce fiscalitatea „atunci cand se va putea” si i-a asigurat ca este interesat de activitatea IMM-urilor, argumentandu-si afirmatia cu zicala „Marimea nu conteaza”. „Britanicii au o vorba care, din pacate, este folosita in cele mai diferite contexte si pe multi in felul asta ii bucura: «Marimea nu conteaza». Cred ca succesul dumneavoastra este dovada cea mai buna ca exista speranta de vioiciune in economia romaneasca si ca aceasta dinamica are nevoie de sprijin, Guvernul fiind chemat sa ofere aceasta incredere”, a spus Ungureanu oamenilor de afaceri prezenti la la prima editie a Forumului IMM-urilor.

El a aratat ca 99,7% dintre intreprinderile romanesti sunt mici si mijlocii, generand doua treimi din totalul locurilor de munca si a asigurat ca intalnirile Guvernului cu marile companii nu scoate IMM-urile in afara interesului.
„Ne gandim la diminuarea poverii administrative si fiscale, cand se va putea, la stimularea implicita a creativitatii si inovatiei”, a adaugat premierul. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here