Net Worth Adisory va oferi consultanta de comunicare si servicii de public relations pentru Ring Business Development, companie specializata in consultanta in dezvoltarea organizationala. Din luna martie 2012, Net Worth Advisory  va gestiona componenta de public relations a Ring Business Development, companie specializata in oferirea serviciilor de consultanta in dezvoltarea organizationala (training, coaching, evaluare, managementul schimbarii) prin oferirea de solutii special create si adaptate obiectivelor de business ale clientului.

Ring Business Development corespunde interesului comunicatorilor Net Worth Advisory pentru segmentul de resurse umane, in sensul promovarii actiunilor de comunicare eficienta in aceasta arie. Partenerii Net Worth Advisory au inteles modul in care comunicarea ajuta la implementarea unor masuri eficiente si oportune in departamentele de resurse umane si consolideaza imaginea oricarei companii in randul consumatorilor de resurse umane.

Compania va dezvolta viitoarele campanii de comunicare ale Ring Business Development, va implementa toate actiunile adresate grupurilor tinta ale brandului si va oferi servicii de comunicare de brand pe retelele sociale.

Net Worth Advisory va defini directiile strategice de comunicare pentru Business Essential Tutoring, programul Ring Business Development adresat celor interesati sa-si educe si dezvolte abilitatile legate de business, dar si companiilor care doresc sa investeasca in profesionalizarea angajatilor care acced la sau sunt in pozitii de top management.
Net Worth Advisory va oferi consultanta permanenta pentru implementarea strategiilor si actiunilor de public relations la parametri optimi pentru promovarea programelor de training si coaching implementate de Ring Business Development.

Net Worth Advisory este si ofera o arena de business in care companiile isi ating potentialul maxim, invatand sa evolueze drept comunicatori, de la discurs la dialog. Cu o experienta de peste 5 ani de zile in comunicarea de brand, management si prezentare de evenimente, consultanta de imagine si identificare de parteneri de afaceri, completata de o ampla retea relevanta si stabila de networking, viziunea Net Worth Advisory este distincta si destinata sa indeplineasca doua obiective de baza: sa ajute companiile in a-si atinge potentialul, precum si sa le sprijine in procesul de transformare in veritabili comunicatori.

Ring Business Development sustine dezvoltarea oamenilor, a organizatiilor si afacerilor prin: consultanta in dezvoltare organizationala (training, coaching, evaluare, managementul schimbarii). Cu o echipa mixta, formata din consultanti romani si straini, detinatori ai unor cunostinte profesionale temeinice in domenii ca vanzari, marketing, resurse umane, servicii cu clientii, logistica, productie, managementul proiectelor, Ring Business Development ofera solutii de dezvoltare organizationala adaptate obiectivelor si nevoilor de dezvoltare ale organizatiilor, ca unica modalitate de a genera schimbarile care vor duce la rezultatele dorite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here