Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului Elena Udrea a declarat vineri, la predarea mandatului catre Cristian Petrescu, ca a inceput mandatul cu un buchet de flori, primit de la Vasile Blaga, si il termina cu un alt buchet, primit de la cel care i-a luat locul.”Asa am inceput, cu un buchet de flori de la domnul Blaga, si termin cu un buchet de flori de la domnul ministru Cristian Petrescu”, a spus ea.

Udrea a adaugat ca a fost ministru intr-o perioada extrem de grea, cu mari provocari, carora le-a facut fata, si ca a reusit sa demonstreze ca o femeie poate munci la fel de mult si de bine ca un barbat.

Fostul ministru a adaugat ca are incredere in capacitatea noului sef al MDRT de a duce la bun sfarsit proiectele incepute.

Udrea a reamintit si realizarile ei in fruntea ministerului, printre care cresteri de 18% in turism si de 8% in constructii anul trecut, crearea de locuri de munca, realizarea a 800 de kilometri de drumuri judetene, 47.000 de apartamente reabilitate si 4.000 de locuinte pentru tineri.

Ea a afirmat ca MDRT a avut cel mai bun rezultat la absorbtia de fonduri europene, semnand prin Programul Operational Regional contracte de 5 miliarde de euro, din care platile efective insumeaza aproximativ un miliard de euro. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here