Sibiu,1 februarie 2012  Banca Comerciala Carpatica pune la dispozitia clientilor sai – persoane juridice posesoare de carduri – un nou serviciu de informare, in timp real, asupra tranzactiilor efectuate cu cardul. Serviciul SMS Alert – clienti persoane juridice este un instrument modern de informare asupra tranzactiilor efectuate cu cardul, oferind control si siguranta, prin:
control imediat asupra situatiei contului
control asupra tranzactiilor realizate cu cardul

Alerta SMS va fi transmisa sub forma de mesaj text, pe telefonul mobil al clientului, imediat dupa efectuarea tranzactiei si va contine: numarul cardului folosit, data si ora exacta a utilizarii, suma tranzactionata, locatia in care s-a efectuat tranzactia precum si statusul tranzactiei (reusita sau esuata).

Clientul poate sa opteze pentru una din cele 2 variante disponibile:
a) Alerta integrala – se trimite SMS pentru toate tranzactiile derulate prin intermediul cardului (plati si retrageri numerar), indiferent de valoarea acestora.
b) Alerta personalizata – se trimite SMS pentru tranzactiile de retragere numerar de la ATM, plati la POS si plati pe Internet, de valoare mai mare sau egala cu pragul de alertare stabilit de client.

Costul abonamentului perceput pentru acest serviciu poate fi de 7 lei sau de 10 lei, in functie de optiunea clientului, pentru cardurile de debit in lei Mastercard Business Lider sau de 2 euro, respectiv 4 euro pentru cardurile de debit in euro Mastercard Standard Euro.

„Acest nou serviciu este cu adevarat necesar firmelor care doresc sa aiba un control permanent asupra sumelor de bani tranzactionate prin intermediul cardului. Clientii posesori de carduri emise de BCC sunt astfel informati in timp real asupra modului in care sunt utilizate cardurile firmei.” declara George Ciobanasu, Director General Adjunct Banca Comerciala Carpatica.

Mai multe informatii despre acest nou serviciu sunt disponibile pe site-ul bancii www.carpatica.ro, la sectiunea IMM si Corporate > Carduri > SMS Alert PJ.

Banca Comerciala Carpatica este o institutie financiara cu capital social majoritar romanesc, ale carei actiuni sunt listate la categoria intai a Bursei de Valori Bucuresti.
Banca Comerciala Carpatica a fost infiintata la Sibiu in data de 15 iulie 1999. in prezent, banca detine o retea teritoriala vasta acoperind toate judetele tarii si Bucuresti. Produsele si serviciile financiare oferite de BCC sunt dintre cele mai diversificate si adaptate cerintelor clientilor persoane fizice, IMM-uri si Corporatii. BCC promoveaza inteligenta autohtona, capitalul uman si financiar, dovedind transparenta, operativitate si flexibilitate in rezolvarea problemelor partenerilor sai de afaceri.

Contact:
Banca Comerciala Carpatica, Biroul de Comunicare si PR
Tel.:  (+4)0269 205 166, Fax: (+4)0269 233 371, E-mail: [email protected]
www.carpatica.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here