Sotia presedintelui Traian Basescu, Maria, l-a vizitat, miercuri, pe finul sau, Carol Ferdinand, care implineste doi ani, caruia i-a adus, printre altele, un scaunel pentru invatarea cantecelor si a povestilor, ea spunand ca seful statului nu da prea mare importanta aniversarilor. Despre absenta sefului statului de la aniversarea finului, Maria Basescu a spus: „Vine cu alta ocazie. El nu prea a fost prezent la aniversarile fiicelor lui pentru ca a navigat, a fost plecat din tara… Nu da prea mare importanta, sa fiu sincera. ii ureaza multa, multa sanatate”.

Printre cadourile aduse de Maria Basescu se aflau un scaunel pentru invatarea cantecelor si a povestilor, baloane, coifuri si un pulover.De asemenea, sotia sefului statului a mai adus o orhidee in ghiveci, pentru printesa Lia.

„A primit mai multe cadouri. Un tren, un scaun special, cateva mici cadouri. Foarte frumos si sentimental. A fost o foarte mare placere ca a putut sa vina doamna Basescu pentru ziua lui de doi. A spus cateva cuvinte. A spus «doi ani», a spus «doi», chiar de trei ori. A fost foarte simpatic”, a declarat printul Paul, dupa ce nasa lui Carol Ferdinand, Maria Basescu, a plecat de la finul sau.

De asemenea, el a afirmat ca nasul copilului, Traian Basescu, are un program incarcat in timpul zilei de miercuri, precizand ca seful statului isi va vizita finul zilele urmatoare.

La randul sau, printesa Lia a afirmat ca in cursul dupa-amiezei se va desfasura „un festin regal” mai restrans.

„Ea este o prietena. Prima doamna este o persoana foarta importanta pentru printuul Ferdinand. Este o doamna”, a spus ea.

Printesa Lia a fost completata de printul Paul: „El acum are doi ani si s-a apropiat de doamna Basescu. El intelege exact cine e nasa, cine e tata, cine e mama, cine e Cecilia, cine e Ana”.

Ei au mai spus ca baiatul a avut anul acesta un tort in forma trenuletului Thomas.

Totodata, cei doi au precizat ca au facut cadouri pentru nasii copilului: „Pentru nasi… Unul a fost aceasta crema pentru masaj si alte produse din sala de frumusete. Al doilea a fost, (pentru ca – n.r.) fiecarui barbat ii plac jucariile, o rama foto digitala cu toate pozele de la botez, de la taiat motul”.

Carol Ferdinand s-a nascut pe 11 ianuarie 2010, la Maternitatea „Regina Maria” din Bucuresti si a fost botezat pe data de 22 mai 2010, in religia ortodoxa.

Pe 9 ianuarie 2011, parintii printului Carol Ferdinand – Printul Paul si Printesa Lia – si nasii – Traian Basescu si Maria Basescu – au sarbatorit ceremonia de „taiere a motului”, seful statului oferindu-i copilului pixul sau Mont Blanc, dar si jucarii si hainute.

Pe 11 ianuarie 2011, cand a implinit un an, printul Carol Ferdinand a primit cadou cu ocazia aniversarii sale un jilt regal, decorat cu ornamente aurii, si o gentuta Louis Vuitton. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here