O locuinta la munte este, fara indoiala, o idee cu care cei mai multi romani au cochetat, insa de cele mai multe ori preturile ridicate au reprezentat un impediment. Tocmai din acest motiv, compania Italiana Edilizia a dezvoltat complexul Clabucet Residence din Predeal, oferind preturi accesibile oricarei familii.
«Cu preturi cuprinse intre 50.000 de euro, pentru o garsoniera, si 90.000 de euro, pentru un apartament de trei camere, Clabucet Residence este raspunsul pe care il oferim romanilor ce isi doresc o locuinta de vacanta », a declarat Ioana Ciocirlan, responsabil relatii cu clientii pentru Italiana Edilizia.

Preturi mai mici

Potrivit afirmatiilor sale, apartamentele sunt mult mai cautate decat casele de vacanta datorita pretului de achizitie si a costurilor mici de intretinere. In plus, oamenii sunt interesati de siguranta imobilului. « Un apartament are un pret mult mai accesibil si beneficiaza de costuri de intretinere mult mai mici decat in cazul unei case. in plus, apartamentele din complexurile rezidentiale au siguranta sporita fiind supravegheate chiar daca proprietarii nu locuiesc permanent», a mai spus Ioana Ciocirlan.
Aceasta a subliniat, in acelasi timp, ca dincolo de preturile scazute, achizitia unei locuinte in cadrul Clabucet Residence aduce cu sine toate avantajele unei case la munte.

Liniste si aer curat

Oricine este obosit de zgomotul oraselor si de aglomeratia acestora. in acest caz, o locuinta la munte este refugiul ideal, aici diminetile fiind mult mai linistite, fara claxoane si vacarm. in plus, Clabucet Residence este situat in una dintre cele mai linistite statiuni montane.
Proiectul dispune de 40 apartamente cu suprafete cuprinse intre 58 de metri patrati și 140 de metri patrati si este situat la aproximativ 600 de metri de Gara Predeal și la doar 200 m de partia de schi. Clabucet Residence este format din doua cladiri tip parter + 3 etaje cu o suprafața construita de 3.000 mp.

Alternativa ideala la hotel

Detinerea unei locuinte la munte mai are un alt mare avantaj. Concediile vor fi mai ieftine pentru ca nu mai este necesara plata hotelului care, de foarte multe ori, poate oferi surprize neplacute. Nimic nu e mai placut decat sa-ti petreci vacanta in propria locuinta! In plus, in cazul Clabucet Residence, Predealul este o destinatie turistica ideala pentru orice moment al anului. De la drumetiile montane din timpul verii, pana la sporturile de iarna, este imposibil ca in Predeal cineva sa se plictiseasca.

Copii mai fericiti

Pentru multe familii cu copii, o casa la munte reprezinta una dintre cele mai mari dorinte. Copiii se pot juca in siguranta in curtea din jurul cladirilor sau sa faca mici drumetii pe munte.

Casa de vacanta, o adevarata investitie

„O locuinta de vacanta la munte poate fi o adevarata investitie. Pe langa faptul ca nu mai platesti cazarea la hotel la preturi ridicate in varfurile de sezon, aceasta poate aduce venituri suplimentare”, sustine Ioana Ciocirlan. Potrivit afirmatiilor sale, aceste venituri pot proveni din inchirierea locuintei in perioada in care aceasta nu este ocupata de proprietari. Astfel, o parte din investitie este recuperata treptat.

 

Diana Metiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here