Bucuresti, 16 decembrie 2011 – Terminalul inglobeaza o tehnologie noua de  scanare a codurilor de bare,  facilitand astfel culegerea datelor in medii dificile de munca, scanand coduri de bare deteriorate, murdare sau slab imprimate, ceea ce asigura precizie in executie. Prin introducerea unor noi optiuni de scanare terminalul poate colecta codurile de bare aflate la o distanta plecand de la cativa centimetri si ajungand pana la peste 13 m.
Procesorul cu care este dotat terminalul imbunatateste performanta aplicatiilor si productivitatea utilizatorilor, iar senzorul de miscare incorporat (accelerometru) aduce experienta de lucru la un nou nivel prin orientarea dinamica a ecranului si chiar aplicatii personalizate bazate pe accesul la datele inregistrate de acesta.
„impreuna cu solutiile de mobilitate oferite de Novensys, noul MC9190-G raspunde cu succes provocarilor, optimizand fluxurile de lucru in industriile de retail, productie, distributie, logistica si utilitati, acoperind toate procesele care implica identificarea, procesarea si transmiterea datelor, asigurand in cel mai inalt grad acuratetea acestora.   MC9190-G este un terminal mai rezistent, mai robust, fiind instrumentul optim pentru colectarea si procesarea informatiilor chiar si in cele mai dure medii de lucru” a declarat Cezar Golumbeanu, President and CEO in cadrul Novensys.
Prin tag-ul RFID UHF incorporat, companiile care au deja implementate solutii de inventariere si asset tracking bazate pe RFID, vor putea identifica si urmari in timp real locatia terminalelor si vor beneficia de un proces de predare-primire securizat si documentat a echipamentelor, asigurand cu un numar redus de terminale continuitatea proceselor.
Clientii interesati de achizitionarea terminalului Motorola MC9190-G pot beneficia si de serviciul Service from the Start, cu acoperire integrala, serviciu unic de tip „all inclusive” ce reduce cheltuielile ivite ca urmare a aparitiei unor defectiuni, si include uzura normala precum si componentele interne si externe deteriorate accidental, toate fara nici o taxa suplimentara.

Novensys ofera noul produs la un pret special: pana la data de 31 decembrie terminalul Motorola MC9190 – G poate fi achizitionat la pretul unui terminal MC9090-G. Pentru a beneficia de aceasta oferta, persoanele interesate trebuie doar sa contacteze echipa Novensys, fie scriind la adresa  [email protected], fie sunand la numarul de telefon +4031 228 12 14.

Pentru mai multe informatii puteti contacta:

Novensys:
Cristina Dima, Corporate PR Manager, tel: 0736.900.221
Mail: [email protected]

Despre Novensys – Novensys este specialistul care integreaza propriile aplicatii cu cele mai inteligente solutii pentru managementul informatiei de la marii dezvoltatori de tehnologie la nivel international. Cu o experienta de 15 ani in domeniu, Novensys este Gold Partner Oracle, Gold Partner Microsoft, IBM Advanced Business Partner, Platinum Partner PSION, Business Partner pentru furnizorii Motorola, Zebra, Datalogic, Printronix si membru al Microsoft Dynamics President’s Club 2011. Portofoliul Novensys reuneste platforme software si infrastructura hardware pentru Enterprise Resource Planning, Supply Chain Management, Customer Relationship Management, Business Intelligence si Field Services.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here