Liderul pietei de retail de jucarii, Noriel, a inchiriat un spatiu  in cadrul centrului comercial Jupiter City din Pitesti, cu o suprafata de 205 mp2, tranzactia fiind intermediata de CBRE Romania. Lansarea oficiala a primul magazin Noriel din Pitesti va avea loc sambata, 3 decembrie. Magazinele de jucarii Noriel se adreseaza atat copiilor cat si parintilor care pot gasi intr-un spatiu dedicat o gama de peste 3.000 de jocuri si jucarii, accesorii, produse pentru scoala, puzzle-uri, papusi. in urma inchirierii noului spatiu din Jupiter City,  Noriel deschide cel de-al 19-lea magazin al retelei, extinzandu-se astfel si in Pitesti.

„Deschiderea unui magazin specializat de jucarii in cadrul proiectului Jupiter City Pitesti, alaturi de alte brand-uri nationale si internationale renumite, va transforma centrul comercial intr-o destinatie favorita pentru cumparaturi, atat pentru locuitorii din oras cat si din imprejurimi”, a declarat Mihaela Petruescu, Account Manager Retail Department CBRE Romania.

Centrul Comercial Jupiter City Pitesti dezvolta un concept arhitectural nou, de tipul „city in city”, cu un design modern care reda atmosfera boema a strazilor europene. Prin urmare, Jupiter City poate fi considerat atat o atractie pentru dependentii de cumparaturi, dar si un loc de promenada, relaxare si distractii. Centrul comercial este situat la iesirea de pe Autostrada  A1, inspre Craiova , la intrarea an Municipiul Pitesti, care are 180.000 de locuitori. Dezvoltat pe o suprafata de 44.300 m.p., Jupiter City gazduieste peste 5o de branduri internationale si nationale.

Despre CBRE

CB Richard Ellis Group, Inc. (NYSE:CBG), o companie listata la S&P 500, cu sediul central in Los Angeles, este cea mai mare firma de servicii comerciale imobiliare din lume (raportat la incasarile din 2010). Compania are aproximativ 31.000 de angajati (excluzand afiliatii) si deserveste proprietarii de active imobiliare, investitorii si chiriasii prin intermendiul celor peste 300 de birouri din intreaga lume (excluzand afiliatii). CB Richard Ellis ofera consultanta strategica si executorie pentru vanzarea sau inchirierea proprietatilor, servicii corporatiste, managementul proiectelor, proprietatilor si altor facilitati, consultanta in materie de credite ipotecare, estimare si evaluare, planuri de dezvoltare, managementul investitiei, precum si cercetare si consultanta. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.cbre.com.

Despre Noriel

Noriel este retailerul specializat in jucarii, lider al pietei romanesti de profil cu 19 magazine in principalele orase ale tarii: Bucuresti, Constanta, Iasi, Timisoara, Oradea, Cluj, Arad, Bacau, Craiova, Pitesti.
Magazinele de jucarii Noriel vin in intampinarea nevoilor copiilor, dar si parintilor si ofera o varietate mare de produse si jucarii la preturi excelente. Printre categoriile de produse ce pot fi gasite in magazinele de jucarii Noriel se numara: papusi si accesorii, figurine de actiune, jocuri creative si de constructie, plusuri, jucarii de exterior, produse pentru scoala, puzzle-uri, jucarii si accesorii pentru bebelusi si infant. Vizitati www.noriel.ro pentru a vedea toate produsele si jucariile Noriel.
La Noriel, ai liber la joaca!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here