Premierul Emil Boc a declarat, marti, la Carei, unde a participat la manifestarile dedicate Zilei Armatei, ca Romania are in prezent cel mai mare grad de securitate pe care l-a avut vreodata prin prezenta scutului antiracheta. „Niciun moment din istoria Romaniei nu a fost posibil fara Armata. Cele mai importante realizari sunt legate de Armata Romana” , a declarat premierul Emil Boc in discursul sutinut la Monumentul Ostasului Roman din Carei, in fata a aproximativ 300 de persoane, in mare parte elevi.

Premierul a afirmat ca Romania are, in prezent, cel mai mare grad de securitate.

„Armata Romana a ridicat prestigiul Romaniei in teatrele de operatii. Romania are, in prezent, cel mai mare grad de securitate pe care l-a avut vreodata prin prezenta scutului antiracheta”, a declarat Boc , adaugand ca declaratiile vicepresedintelui SUA, Joe Biden, care a spus ca este pentru prima oara in istoria SUA cand componente ale Armatei americane se afla sub comanda Armatei Romane, reprezinta „o recunoastere a profesionalismului Armatei Romane”.

Premierul Emil Boc a participat, marti, la Carei, judetul Satu Mare, la manifestarile organizate de Ziua Armatei Romane. Acesta a salutat Garda de Onoare, a asistat la ceremonialul religios, iar dupa discurs a depus o coroana de flori la Monumentul Ostasului Roman.

Premierul va mai participa la Carei la punerea pietrei de temelie pentru cea de-a treia hala a fabricii Contitech Fluid Automotive Romania, parte a concernului Contitech AG. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here