Bucuresti, 2011 –Plaut Consulting anunta ca incepand cu Octombrie 2011, Robert Novak va fi singurul Managing Director al subsidiarei locale a grupului. Robert Novak, numit Director General al PLAUT Consulting Romania in 2007, a condus cu succes biroul local al companiei impreuna cu Romeo Birlescu.  Inainte de aceasta, Novak a detinut functia de Manager Operatiuni pentru Europa Centrala si de Est in cadrul Grupului Plaut, divizie al carei obiectiv principal era Romania.
“Plaut isi va consolida strategia de success in calitate de furnizor de solutii de afaceri inovatoare, in special in medii interelationate cu SAP. Clientii nostri apreciaza capacitatea noastra de a modela optim procese end-to-end, incepand de la aplicatii mobile de business si servicii integrate de portal pana la solutii eficiente de Business Intelligence” mentioneaza Novak, explicand strategia Plaut pentru piata romaneasca.
Novak s-a alaturat echipei PLAUT Austria GmbH in 1997 ca si Consultant Senior SAP si Manager de Proiecte internationale. De asemenea, Novak a fost responsabil pentru proiectele de consultanta in management.
Inainte de a se alatura echipei Plaut, el a condus departamentul de logistica al companiei Lauda Air Luftfahrt AG.
Novak este absolvent al Universitatii de Business si Economie din Viena, specializarea administrarea afacerilor (1995). El a desfasurat activitati academice si a predat in cadrul Universitatii de stiinte Aplicate in Finante si Contabilitate.

Despre Plaut Consulting
Grupul de consultanta Plaut a fost fondat de Hans-Georg Plaut in Hanover, in anul 1946. De peste 65 de ani, grupul Plaut a stabilit standardele managementului modern, bazat pe metodele proprii de calcul a costurilor si gestiunea costurilor marginale. Plaut este o companie de consultanta in management, care pune accentul pe planificarea si controlul corporativ si ofera clientilor sai un portofoliu comprehensiv de consultanta business, consultanta SAP si servicii IT. Grupul Plaut Consulting este reprezentat de peste 200 de angajati in Germania, Elvetia, Austria, si in tarile CEE si CIS Romania, Cehia, Polonia si Rusia. Cu peste 1000 de proiecte, Plaut si-a dezvoltat expertiza de implementare in peste 20 de ani pentru a deveni unul din partenerii de succes ai SAP. Plaut Aktiengesellschaft (Viena) este listata in General Standard of the Regulated Market (PUT2; WKN A0LCDP; ISIN AT0000A02Z18) din Frakfurt Stock Exchange.  www.plaut.com

Diana Ghita

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here