SmartId , specialistul in solutii de mobilitate, lanseaza o noua generatie de echipamente mobile care combina in mod inteligent functionalitatile unui telefon mobil cu cele ale unui computer mobil industrial cu scanner de coduri de bare integrat. Cu o greutate de numai 200 gr si cu dimensiuni record pentru un astfel de echipament, 134mm x 65mm x 18.5mm, cu ecran color si rezistenta  mare la conditii de mediu dificile,  noul echipament mobil , Honeywell Dolphin 6000  Scanphone este echipat cu cele mai noi functionalitati destinate colectarii informatiilor, imaginilor si comunicarii in timp real.
Destinat cu precadere angajatilor care efectueaza activitati pe teren, precum celor din vanzari, curierat , utilitati, securitate sau din logistica, Honeywell Dolphin 6000 Scanphone detine toate instrumentele necesare pentru  automatizarea operatiunilor de colectare a datelor pe teren. Honeywell Dolphin 6000 permite angajatilor sa ia decizii mult mai bine documentate, creste productivitatea si reduce costurile operationale.
“Companiile pentru care oferim consultanta au nevoie in acest moment de echipamente si aplicatii de business care sa le permita automatizarea completa a operatiunilor de pe teren prin realizarea mai multor sarcini in acelasi timp, simplificarea introducerii datelor,  accesarea unor aplicatii multiple, cat si  transmiterea si accesarea informatiilor in timp real, etc. Cu Honeywell Dolphin 6000 Scanphone angajatii de pe teren pot realiza toate aceste operatiuni cu un singur echipament care scaneaza coduri de bare, poate fi folosit pe post de telefon mobil sau computer mobil la un pret foarte competitiv avand in vedere caracteristicile acestuia” declara Daniel Boangiu, Managing Partner, SmartID.
Echipamentul mobil Honeywell Dolphin 6000 Scanphone este echipat cu un system de operare Microsoft® Windows® Mobile 6.5 Professional si poate fi integrat cu aplicatii software precum:  automatizarea proceselor de vanzari, field service, curierat,  optimizarea si planificarea resurselor, optimizarea si planificarea rutelor, inventariere,  etc.
Honeywell Dolphin 6000 Scanphone este astfel construit incat este mult mai rezistent decat un telefon mobil. Este echipat cu o baterie rezistenta ce permite mentinerea productivitatii pe intreaga durata a unui schimb de lucru.  Echipamentele mobile Honeywell Dolphin 6000 Scanphone sunt rezistente la umezeala, praf, noroi, conform standardului industrial IP54,  rezista la variatii mari de temperatura (-10?C la +50?C) precum si la caderi repetate de la 1,2 m inaltime. Cu o camera digitala de 3Mpx incorporata si cu comunicatii de voce si date se elimina astfel nevoia de a transporta separat un aparat foto, un telefon mobil, un scanner mobil etc. De asemenea, Honeywell Dolphin 6000 Scanphone este echipat cu multiple optiuni : wireless (WIFI®,  GPS, Bluetooth, GPRS ) asfel incat angajatii de pe teren sa fie conectati in timp real la aplicatiile necesare.
“Managementul, actualizarea si diagnosticarea  service-ului pentru echipamentele mobile Dolphin 6000 aflate intr-o retea  pot fi realizate centralizat, dintr-o singura locatie.  Spre deosebire de alte echipamente mobile inteligente Honeywell Dolphin 6000 Scanphone vine cu un plan de service de pana la 3 ani. in plus, are o durata de viata mult mai mare decat echipamentele comerciale ceea ce ajuta companiile sa nu isi schimbe frecvent flota de echipamente si reduce considerabil costurile totale de detinere. Acestea sunt principalele motive pentru care ne-am orientat catre un echipament mobil de ultima generatie, fiabil, ergonomic, care poate oferi clientilor nostri mult mai multa siguranta, viteza de scanare precum si aplicatii suport specifice fiecarei verticale decat oricare alt telefon inteligent de pe piata” declara Daniel Boangiu, Managing Partner,  SmartID.
Despre SmartID
SmartID, este specialistul in solutii de mobilitate care integreaza cele mai noi tehnologii in domeniul RFID, achizitii de date, coduri de bare cu aplicatii software de business innovatoare.
Portofoliul de solutii SmartID este destinat in principal industriilor de logistica,curierat, retail, productie, utilitati, sanatate, administratie publica si acopera, pe langa echipamente si accesorii hardware de la cei mai renumiti producatori de tehnologie la nivel international in domeniul auto ID si aplicatii software pentru trasabilitate produse, automatizarea proceselor de vanzari, service, managementul depozitelor, optimizarea si planificarea resurselor, optimizarea si planificarea rutelor, inventariere,  etichetare produse, controlul accesului etc.
Carmen Ureche, Consultant Marketing, SmartID

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here