agralim-siteTargul pentru Fermieri si Industrie Alimentara AGRALIM  incepe pe 29 septembrie,  la Iasi, Centrul Expozitional Moldova. La deschiderea oficiala participa peste 100 de invitati din industrie, ingineri agronomi, oameni de afaceri, presedinti si directori ai asociatiilor de profil si directiilor agricole din regiunea Moldovei, reprezentanti ai autoritatilor locale si judetene si ai mass-media.

Prima zi de targ este dedicata specialistilor si antreprenorilor din sectorul agricol si industria alimentara, care se vor intalni intr-un cadru adaptat dezbaterii profesionale, la FORUMUL AGRICOL 2011, si ulterior la „Seara Specialistului”, eveniment informal de socializare.

Targul AGRALIM  isi deschide portile pentru publicul larg pe 30 octombrie si va putea fi vizitat  pana pe 2 octombrie inclusiv.

Timp de trei zile, fermieri, producatori, importatori si distribuitori de materii prime, utilaje si echipamente utilizate in agricultura si industria alimentara, operatori din agricultura ecologica si producatori de alimente traditionale romanesti veniti din toate regiunile tarii isi vor prezenta produsele in sectiuni separate de expunere.

EXPOZItIA AGRALIM este impartita pe trei domenii de interes  si ofera publicului produse noi din sectorul agricol si alimentar, pe care va avea ocazia sa le testeze, dar si animale de rasa si echipamente tehnologice pentru zootehnie.

Utilajele si uneltele agricole expuse la AGRO FARMA vor fi promovate si prin demonstratii practice pe teren care vor avea loc zilnic. La stand vor fi expuse: anvelope, piese de schimb si consumabile pentru tractoare, combine si alte ultilaje agricole , solutii pentru reducerea noxelor, dar si sisteme pentru aplicatii agricole si industriale, silozuri, minisere, sisteme de irigatii, tehnologii si solutii pentru producerea energiei verzi, solutii de creditare special destinate agricultorilor si IMM-urilor.

La AGRO ALIMENTA vor fi comercializate produse din carne, lactate si produse de panificatie pentru care se organizeaza degustari, condimente si esente, uleiuri, bauturi alcoolice si racoritoare si ape minerale. Vor fi prezentate si masini si utilaje pentru procesarea produselor alimentare.

Vizitatorii zonei AGRO TRADItIONAL a Expozitiei AGRALIM vor putea achizitiona produse ecologice, produse traditionale romanesti si produse naturiste la pret de producator. La standuri  vor fi vandute preparate din carne si carne, branzeturi, dulciuri, bauturi, legume si fructe. Pe 2 octombrie va fi sarbatorita „Ziua Eco – Traditionala”, care cuprinde degustari de produse traditionale si ecologice.

Organizatorii AGRALIM au pregatit pentru perioada 30 octombrie – 2 octombrie si Sarbatoarea Recoltei, organizata sub forma unei piete de mari dimensiuni. Producatorii agricoli din toate zonele isi vor putea  vinde legumele si fructele din productia proprie iar din program nu vor lipsi concertele de muzica populara, concursurile, premiile si diplomele pentru participanti.

Pe 1 octombrie va avea loc la AGRALIM si un Targ de Joburi in domeniul agricol si agro – alimentar, pentru  recrutarea specialistilor in domeniu si realizarea unei baze de date cu persoanele care sunt in cautarea unui loc de munca in acest domeniu.

Printre companiile participante la evenimentele Targului AGRALIM se numara IPSO, TRACTOARE HOYO,  MIAGHI, ALCIS, reprezentant al HUSQVARNA, KIOTI ROMaNIA, AGROSEZ COM si MERT – SAN CODLEA; IMPAR,  NEXXON, PAGLIO GROUP, unic importator si distribuitor al serelor Agrimec, producatorul de utilaje si instalatii de irigat NOVUS, AMURCO Bacau, membra a grupului de firme „InterAgro”, ECHIPOT si PROCREDIT BANK.

Pentru informatii suplimentare despre evenimentele AGRALIM va invitam sa accesati site-ul www.expoagralim.ro.

Targul pentru Fermieri si Industrie Alimentara AGRALIM este organizat de compania ABplus Events, lider in organizarea de targuri si expozitii la nivel national, sub patronajul Universitatii de stiinte Agricole si Medicina Veterinara „Ion Ionescu de la Brad” Iasi, in coorganizare cu Directia pentru Agricultura Iasi.

Parteneri Institutionali : Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura Iasi, Liga Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania, Federatia Nationala de Agricultura Ecologica, Uniunea Crescatorilor de Pasari din Romania

Parteneri Media : Ferma, Recolte Bogate, Utilaje Agricole, Lumea Satului, Revista Fermierului, Smart Agri, Magazin Agricol, InfoAliment, Infoferma, Info Agrar, Fabrica de Carne, Fabrica de Lapte, Business Adviser, Business Point, Avicultorul, Agro Info, Anunturi Agricole, Gazeta de Agricultura, Brutarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here