In perioada 5-10 septembrie 2011, Ambient sustine prima editie a Festivalului International de Film Central European „7+1”, in calitate de partener oficial.  in cadrul evenimentului, publicul din Medias va avea ocazia sa urmareasca 22 de filme de lung metraj, 14 de scurt metraj si 14 documentare dintre care o mare parte vor fi prezentate in premiera in Romania.
Pe langa spectacolul cinematografic impresionant oferit de programul Medias Central European Film Festival, invitatii se vor putea bucura si de o zona geografica deosebit de frumoasa.
Crearea unui astfel de program are la baza si dorinta de a face cunoscuta aceasta zona de dezvoltare turistica si culturala, invitand astfel publicul prezent sa devina familiar cu valorile turistice si culturale ale locurilor.
„Ambient s-a implicat intotdeauna in sprijinirea comunitatilor din care face parte si ne bucuram ca avem ocazia de a contribui la un eveniment care sustine mandria locala si a carui amploare speram sa creasca de la an la an. Credem ca zona Mediasului are nevoie de cat mai multe manifestari culturale menite sa bucure familiile din comunitate, iar sprijinul neconditionat acordat de Primaria Medias este un exemplu ce merita urmat,” a declarat Ioan Ciolan, directorul general Ambient.
Genericul festivalului de „7+1” are la baza, in primul rand, cele sapte tari participante din Europa Centrala (Cehia, Slovacia, Austria, Ungaria, Romania, Polonia, Republica Moldova), carora li se alatura prezentarea celor mai mari realizari ale altei tari.  Anul aceasta cifra „1” va fi reprezentata de Israel, din a carei productie de film vor fi selectate cateva dintre cele mai importante creatii cinematografice din ultimii ani.
Tematica cinematografica in jurul careia graviteaza desfasurarea festivalului va fi insotita si de alte manifestari culturale si turistice ale organizatiei Comunitatea Tarnavelor. Obiectivul este acela de a crea o prima editie care sa se intimpareasca in memoria publicului si care sa ofere un festival de elita, aliniat manifestarilor romanesti de acest gen deja consacrate.

Despre Ambient. Ambient este o companie al carei capital este integral romanesc si a carei principala activitate e comercializarea materialelor de constructii, finisaje si amenajari interioare. infiintat in 1993, Ambient a inaugurat primul DIY din Romania, in aprilie 2002, la Sibiu. Ambient acopera intreg centrul tarii cu o retea de 12 centre comerciale si 2 depozite logistice.

Pentru cei dornici sa isi contruiasca o locuinta sau sa isi renoveze casa, ca si pentru companiile de constructii, Ambient este un partenere de incredere care se implica direct in solutionarea tuturor dificultatilor. Mai multe detalii despre Ambient sunt disponibile la adresa www.ambient.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here