București, 30 august, 2011 – Porsche Asigurari, parte a Porsche Finance Group Romania a introdus o metoda noua și accesibila de plata a polițelor de asigurari: Direct Debit. Prin acest serviciu, compania iși propune sa vina in ajutorul clienților care doresc sa evite vizitele lunare la banca și aglomerația de la ghișee, dar vor sa achite ratele la timp. Prin Direct Debit plata poliței se poate realiza prin Porsche Bank sau prin orice alta banca la care clientul Porsche Asigurari are un cont curent. „Serviciul este foarte accesibil și avantajos și se adreseaza tuturor titularilor de cont curent, persoane fizice sau juridice. Singurele condiții pentru ca un client sa poata beneficia de acest serviciu sunt ca acesta sa aiba un cont bancar curent, sa incheie cu banca sa un contract de plata prin Direct Debit și sa aiba disponibil suficient in cont, la data scadenței facturii”, a spus Kurt Leitner, CEO al Porsche Finance Group.

Serviciul Direct Debit a fost conceput pentru a face lucrurile mai simple pentru clienții și potențialii clienți ai Porsche Finance Group. Unicul lucru pe care trebuie sa-l faca un client Porsche Asigurari pentru a accesa acest nou serviciu este sa semneze un mandat cu banca la care are un cont curent, apoi banca respectiva va plati automat suma prevazuta. Plațile se vor efectua de catre banca doar in limitele mandatului acordat. in consecința, la data stabilita, banca face plata catre contul Porsche Asigurari de la Porsche Bank.

Noul serviciu al Porsche Asigurari implica patru actori: clientul (persoana care realizeaza plata) – cumparatorul serviciilor de asigurari care presupun plați repetate cu o frecvența determinata; beneficiarul (Porsche Asigurari) – ofera servicii de asigurari clientului; banca colectoare (Porsche Bank) – banca unde beneficiarul are deschise conturile ce urmeaza a fi creditate; banca platitoare (poate fi banca la care clientul are cont curent sau Porsche Bank) – banca ce va plati suma prevazuta in mandatul de debitare directa.

# # #

Porsche Finance Group

Porsche Finance Group se ocupa cu finantarea autoturismelor apartinand marcilor holding-ului: Volkswagen, Seat, Skoda, Audi, Bentley si Porsche. Grupul este prezent pe piata romaneasca din 1999 si include cinci companii: Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare, Porsche Mobility si Porsche Asigurari.
Porsche Finance Group ofera clientilor sai solutii eficiente si rapide pentru achizitionarea automobilului dorit, conform conceptului “one stop shop”: achizitionare  directa, in showroom, finantare prin leasing sau credit asigurare pentru masina si o administrare eficienta a flotelor de masini.
Porsche Leasing Romania IFN SA ofera leasing financiar intern pentru persoane fizice si companii.
Porsche Bank Romania – prima banca auto specializata de pe piata romaneasca – ofera credite pentru autoturisme.
Porsche Broker de Asigurare completeaza gama de servicii cu asigurari CASCO si RCA.
Porsche Mobility a fost infiintata cu scopul de a dezvolta serviciul de management de flote, rent-a-car si leasing operational.
Porsche Asigurari inchide cercul serviciilor integrate ale Porsche Finance Group. Compania ofera asigurarea CASCO, valabila in toata Europa, pentru masinile noi achizitionate in leasing, credit sau cash, prin companiile grupului, Porsche Leasing, Porsche Mobility sau Porsche Bank.

Porsche Finance Group Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here