In perioada 1 septembrie – 30 noiembrie 2011 micii intreprinzatori care isi desfasoara activitatea in regiunea de nord-vest a Romaniei si care contracteaza credite de la MICROIMO IFN SA in scopul inceperii, dezvoltarii sau refinantarii  afacerii, beneficiaza de consultanta  gratuita in proprietate industriala, precum si de reduceri de pana la 30% din costurile legate de  obtinerea protectiei legale a marcilor, inventiilor, desenelor si modelelor industriale la Oficiul de Stat pentru  Inventii si Marci, oferite de Agentia de Proprietate Industriala  Acta Marque Cluj.

“Ideea parteneriatului dintre MICROIMO IFN SA si ActamarQue SRL a pornit de la crezul nostru ca in dezvoltarea in bune conditii a unei afaceri, un intreprinzator are nevoie de doua elemente cheie: finantare avantajoasa si o imagine bine aleasa, o marca care sa-l faca cunoscut pe piata”, a declarat dl. Laviniu Chis, directorul general al MICROIMO IFN SA.

Considerat principalul motor de relansare al economiei si contribuitor la PIB-ul Romaniei, cu peste 50% din valoarea totala a acestuia, sectorul IMM in continuare nu beneficiaza de credibilitatea si sprijinul cuvenit. Ca atare, MICROIMO IFN SA, cu misiunea sa asumata de a sustine mediul de afaceri privat autohton prin acordarea de microcredite micilor intreprinzatori, isi propune si incheierea de parteneriate strategice cu alte entitati ce au ca scop final dezvoltarea durabila si profitabila a antreprenoriatului romanesc.

„Consideram consultanta un element esential pentru protectia eficienta a marcii. Chintesenta de la care pleaca constructia brand-ului unei afaceri este marca (denumirea si/sau sigla unui produs si/sau serviciu). Protectia legala a marcii se obtine numai prin inregistrare la OSIM, oferind firmelor siguranta afacerii pe termen lung. De aici si parteneriatul incheiat cu MICROIMO IFN SA, care are ca  obiectiv comun dezvoltarea durabila si protectia investitiilor”, a declarat prof. dr. Delia Ciurea, expert in proprietate industriala din cadrul Agentiei de Proprietate Industriala Acta Marque.

In calitatea sa de membra a Grupului Financiar IMOFINANCE, MICROIMO IFN SA reuseste sa asocieze in mod eficient solutiile de finantare diversificate cu nevoile din ce in ce mai complexe ale clientilor. Produsele de microcreditare se adreseaza persoanelor juridice, fizice autorizate, intreprinderilor individuale, fermierilor sau medicilor care isi desfasoara activitatea in regiunea de nord-vest a Romaniei. Reteaua teritoriala cuprinde puncte de lucru in municipiile principalelor judete din Transilvania: Cluj Napoca (sediul central), Oradea, Baia Mare, Targu Mures, Sibiu si Bucuresti. Adresabilitatea produselor si serviciilor se extinde si asupra judetelor invecinate celor cu puncte de lucru active.

Informatii suplimentare sunt disponibile pe site-ul societatii la adresa www.imogrup.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here