operating-theatre-team-at-workTeo Trandafir se va reintoarce la Clinica AKH din Viena, pentru a fi supusa unei noi interventii chirurgicale, cauzata de aparitia unor complicatii dupa operatiile suferite in primavara acestui an, a declarat, duminica, pentru MEDIAFAX deputatul PDL. „Este vorba de o complicatie care apare destul de frecvent si care trebuie rezolvata. Nu stiu inca data. Nu s-a facut o programare”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Teo Trandafir.

In ceea ce priveste perioada de recuperare, deputatul PDL a spus ca nu stie cat va dura. Perioada de recuperare „depinde de ce vor gasi acolo”, a mai spus Trandafir.

Potrivit apropo.ro , Teo Trandafir ar fi specificat ca „este o interventie minora”, cauzata de aparitia unor umflaturi in urma interventiilor chirurgicale. „Adica, in general, exista posibilitatea sa apara la pacientii care au fost operati. Mi-au aparut si mie. Este de preferat sa merg tot la Viena si sa ma las din nou pe mana chirurgului care m-a tratat”, a declarat Trandafir.

Deputatul PDL Teo Trandafir s-a intors in tara pe 20 aprilie, dupa aproape patru luni de spitalizare la Clinica AKH din Viena.

Teo Trandafir a fost transportata, pe 11 ianuarie, cu un avion privat, la Clinica AKH din Viena, dupa sase zile de internare la Spitalul Elias din Capitala, cu diagnosticul de pancreatita acuta de severitate medie.

Pe 24 februarie, Teo Trandafir a fost supusa unei interventii chirurgicale majore, in urma complicatiilor provocate de pancreatita si a unei infectii abdominale. Partile necrozate ale pancreasului au fost inlaturate si s-a efectuat drenaj extensiv si lavaj al cavitatii abdominale, precizau medicii de la clinica vieneza, spunand ca interventia a fost un „succes”.

La sfarsitul lunii martie, Teo a fost din nou operata, pentru a inlatura alte urme de necroza si tesut infectat din abdomen, anuntau medicii clinicii din Viena. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here