goalRomania va fi reprezentata de cinci echipe, FC Vaslui, Rapid, Dinamo, Steaua si Gaz Metan Medias, in play-off-ul Ligii Europa, dupa rezultatele inregistrate, joi, in mansa secunda a turului trei preliminar al competitiei. Echipa Dinamo Bucuresti s-a calificat in play-off-ul Ligii Europa, dupa ce a invins, in deplasare, cu scorul de 2-1 (2-1), formatia croata NK Varazdin, in mansa secunda a turului trei preliminar al competitiei, scorul general fiind de 4-3 pentru dinamovisti, dupa 2-2 in tur.

Tot joi, Gaz Metan Medias s-a calificat in play-off-ul Ligii Europa, dupa ce a invins, pe teren propriu, cu scorul de 5-4 (1-1, 0-1) la loviturile de departajare, formatia germana FSV Mainz, in mansa secunda a turului trei preliminar al competitiei. in tur, scorul fusese egal, 1-1.

FC Vaslui va juca in play-off-ul Ligii Europa, dupa ce a ratat calificarea in play-off-ul Ligii Campionilor, terminand la egalitate, scor 0-0, meciul disputat miercuri, la Piatra Neamt, in compania olandezilor de la Twente Enschede, in mansa secunda a turului trei preliminar al competitiei. in tur, Twente Enschede se impusese cu scorul de 2-0.

Rapid si-a asigurat prezenta in play-off datorita pozitiei ocupate in clasamentul Ligii I, la finalul sezonului 2010/2011, si Steaua ca urmare a castigarii Cupei Romaniei.

Tragerea la sorti a meciurilor din play-off-ul Ligii Europa va avea loc vineri, de la ora 14.30. Partidele din play-off-ul Ligii Europa se vor disputa la 18 august (turul) si 25 august (returul). (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here