brown_paw_printOrganizatiile de protectie a animalelor si primariile au cazut la pace in cateva orase ale tarii si vor sa elimine raul de la radacina, in vesnica problema a animalelor fara stapan.O mare parte din vina in aceasta situatie o poarta si proprietarii de patrupede, care arunca sute de pui pe strada, spun autoritatile. Asa ca ei ar trebui convinsi sa accepte castrarea cainilor si pisicilor.

Reprezentantii Politiei Animalelor bat din usa in usa, numara animalele si le explica stapanilor avantajele sterilizarii. Oamenii sunt insa reticenti. Oamenii prefera sa plateasca o taxa anuala de 300 de lei, numai sa nu-si castreze animalele. La Oradea, stapanii animalelor care nu vor sa-si castreze animalele sunt taxati doar cu 100 de lei. Iar la Sfantu Gheorghe, proprietarii de caini platesc o taxa de 7 lei pe luna. Cu banii stransi s-au montat deja suporturi cu pungi pentru strans excremente.
In Capitala, in ceea ce priveste castrarea animalelor, consilierii Primariei Generale nu s-au inteles cu organizatiile de protectie a animalelor. Asa ca totul a ramas, deocamdata, un proiect pe hartie. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here