vitezaSoferul unui autoturism Audi a fost filmat de un pasager al masinii in timp ce conducea pe Autostrada Transilvania cu peste 300 de kilometri la ora, filmuletul fiind postat, miercuri, pe internet. Potrivit unor imagini postate pe internet, soferul unui autoturism Audi B5 RS4 s-a luat la intrecere cu alt sofer, care conducea un autoturism BMW M5 E60, si a fost filmat de o persoana aflata in masina in timp ce conducea cu viteza, acul vitezometrului indicand peste 300 de kilometri la ora.

Intrecerea intre cele doua masini a avut loc pe Autostrada Transilvania , pe sensul de mers Gilau – Campia Turzii, iar la un moment dat se vede cum soferul isi pune centura de siguranta.

Politistii fac verificari in acest caz, pe de o parte pentru a verifica autenticitatea filmului postat pe internet si pe de alta parte pentru a-i identifica pe cei doi soferi si pentru a discuta cu ei, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, seful Directiei Rutiere din Politia Romana, Lucian Dinita.

Acesta a precizat ca unul dintre soferi a fost deja identificat, urmand ca autoritatile sa ia legatura cu el, iar la finalul verificarilor se vor lua masurile legale ce se impun. (Mediafax)
Sursa foto: Arhivafoto.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here