Untitled-6Google + cucereste lumea. Reteaua de socializare lansata pe 28 iunie a depasit deja 25 de milioane de utilizatori.Lansarea primului site de socializare din portofoliul Google se dovedeste a fi un succes. Specialistii de comScore Inc, companie care monitorizeaza traficul web, au estimat ca Google+ a ajuns la peste 25 de milioane de vizitatori unici inregistrati din momentul lansarii. Dintre acestia, 6 milioane de vizitatori provin din SUA.

Cresterea inregistrata de Google+ a impresionat pe toata lumea, uimirea fiind cu atat mai mare cu cat deocamdata accesul la retea se face numai pe baza de invitatie. Cifrele sunt optimiste, avand in vedere ca Google nu s-a folosit de celelalte servicii ale sale pentru promovare (Gmail sau motorul de cautare Google, YouTube), care totalizeaza peste un miliard de utilizatori.
Andrew Lipsman, vicepresedintele comScore a declarat: “Nu am vazut nicaieri o crestere asa rapida. Singurul site care a inregistrat atat de multi utilizatori intr-o perioada atat de scurta este Twitter in 2009. Si atunci insa, cresterea s-a produs dupa multe luni.”
Cifrele ii pun cu siguranta pe ganduri pe cei de la Facebook, care au reusit sa stranga 25 de milioane de utilizatori abia dupa 3 ani de la lansare.(Sursa: stirileprotv.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here