Cei mai mari reprezentanti ai industriei poligrafice si de productie publicitara din Romania se reunesc la marea expozitie Print&Sign, care va avea loc la Romaero Baneasa, in perioada 21-24 septembrie 2011.
Importatori si distribuitori de echipamente dedicate tiparului offset, digital si flexo, de materiale si consumabile indispensabile campaniilor publicitare vor expune la Romaero Baneasa cele mai noi modele din industrie, multe in premiera pentru piata romaneasca.
La Print&Sign vor fi prezente si companii de peste hotare, din tari precum Germania, Polonia, Italia, Ungaria sau Turcia care vor testa pentru prima data piata de profil din Romania.
Germania este reprezentata de doua companii. SACHSEN FAHNEN este cunoscuta pe piata pentru echipamente de imprimare si aplicatii indoor si outdoor, de semnalistica indoor si outdoor. La Print&Sign va fi prezenta si compania MOUNTEK, cea care distribuie echipamente de tipar digital.
Din Polonia, va ajunge la Romaero Baneasa NOEX. Firma distribuie echipamente de imprimare aplicatii indoor si outdoor, de semnalistica indoor si outdoor si functioneaza si ca agentie de publicitate pe piata polona.
Italia va fi prezenta la Print&Sign prin CARLO GASPERINI, companie care va aduce echipamente finisare, folio/embosare, sisteme de taiere, gravare si perforare.
Din Ungaria s-a inscris GLOBE MASTER, firma care distribuie echipamente de tipar digital, materiale, consumabile si accesorii.
Nu in ultimul rand, Turcia va fi reprezentata la Print&Sign de  DIJIREX REKLAM URUNLERI, care distribuie echipamente de tipar digital, de semnalistica indoor si outdoor, de finisare, de gravura si materiale, consumabile si accesorii.
Print&Sign va fi organizata la Romaero Baneasa, in cadrul a doua pavilioane cu o suprafata totala de peste 9000 de metri patrati. Pe langa suprafata expozitionala generoasa, expozitia ofera parcare gratuita precum si o sala de evenimente, cu toate dotarile tehnice necesare, unde vor avea loc conferinte, seminarii si mese rotunde pentru reprezentantii industriei.
Pe website-ul www.printsign.ro veti putea afla toate detaliile importante despre expozitie si veti putea citi stiri si interviuri cu managerii companiilor expozante.
Print&Sign este o marca Euroexpo Trade Fairs, lider privat in organizarea de targuri si expozitii in Romania.

Cristina Vladucu – Marketing Coordonator

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here