Actiuni in ritm de jazz: XTB a adus Jazzpospolita la Festivalul International de Jazz de la Garana, in Vama Veche si Green Hours. in plus, in fiecare sambata seara, concerte de jazz in Vama Veche, sponsorizate de X-Trade Brokers, cu intrarea libera pentru public.Bucuresti, 1 august 2011- X-Trade Brokers, cea mai mare casa de brokeraj din Europa Centrala si de Est, devine un partener constant al manifestarilor culturale din Romania: in ultimii doi ani, compania s-a implicat si a promovat activ expozitiile si licitatiile de arta ale prestigioasei case de licitatii Artmark, iar recent X-Trade Brokers si-a inscris jazzul in „portofoliul” de actiuni culturale pe care le sustine.
„Prin traditie, domeniul nostru de activitate este unul in care se pot castiga foarte multi bani si, tot prin traditie, cultura este un segment care are intotdeauna nevoie de finantare pentru a putea oferi tuturor opere si momente inegalabile. in consecinta, implicarea X-Trade Brokers in evenimentele culturale este fireasca si va spori constant: conditia principala va fi intotdeauna calitatea reala a elementului cultural in care ne vom implica”, a aratat Victor Safta, directorul sucursalei din Romania a X-Trade Brokers.
“Legatura” X-Trade Brokers cu jazzul a inceput prin sponsorizarea Green Jazz Fest la Green Hours si a continuat cu sponsorizarea unei serii de concerte de jazz La Galerie, in Vama Veche.
“Concertele din Vama Veche au avut inca de la inceput un success foarte mare: desi locatia are o capacitate de 200 de persoane, a trebuit sa iesim afara pentru ca toti doritorii sa poata vedea si auzi artistii de jazz, asa incat am decis sa organizam astfel de concerte in fiecare sambata: vom invita La Galerie cei mai buni jazzisti romani ai momentului, iar intrarea va fi libera”, a precizat Victor Safta.
Implicandu-se in sustinerea evenimentelor de jazz, X-Trade Brokers nu putea “rata” Festivalul International de Jazz de la Garana, unul dintre cele mai ample si mai importante evenimente de gen din Centrul si Estul Europei, asa incat, impreuna cu Institutul Polonez din Bucuresti, a sponsorizat  un mini-turneu in Romania al trupei poloneze Jazzpospolita, care a inclus renumitul festival de profil.
Jazzpospolita este una dintre cele mai surprinzatoare aparitii recente de gen din Polonia, realizand o fuziune perfecta intre jazz-ul modern si post-rock. Festivalul International de Jazz de la Garana a fost primul „moment” din mini-turneul romanesc al celor de la Jazzpospolita (aici trupa a performat in prima zi a festivalului), artistii polonezi participand apoi la Festivalul Folk You! Florian Pittis de la Vama Veche si, in aceeasi zi, dupa concert – jam session, La Galerie, tot in Vama Veche. in ultima zi de concerte in Romania, Jazzpospolita a fost in Clubul Green Hours din Bucuresti.
La toate spectacolele Jazzpospolita salile au fost neincapatoare, iar atmosfera- demna de nume mari ale muzicii de gen.

***

Despre X- Trade Brokers DM SA
X- Trade Brokers DM SA este o casa de brokeraj infiintata in Polonia, in anul 2002. In prezent, compania are sucursale in 19 tari din Europa, Asia si America Centrala, fiind autorizata si monitorizata de institutiile locale care reglementeaza pietele de profil din fiecare tara in care isi desfasoara activitatea. Sucursalele au identitati juridice distincte si se supun legislatiilor fiecarei tari. Fondurile clientilor sunt separate de fondurile companiei, decontarile tranzactiilor se realizeaza in fiecare tara in care compania are sucursale.
X-Trade Brokers cotizeaza la mai multe fonduri de compensare a investitorilor si se supune tuturor cerintelor de adecvare a capitalurilor si procedurilor de gestionare a fondurilor clientilor conform MIFID.
X- Trade Brokers actioneaza ca intermediar pe Bursa din Varsovia si ca formator de piata de instrumente derivate- Contracte pentru Diferenta (CFD-uri) si Optiuni- avand ca activ suport instrumente tranzactionate pe toate continentele pe pietele valutare (forex), monetare, de marfuri si, respectiv, de capital (actiuni si indici bursieri).
X-Trade Brokers tranzactioneaza instrumente derivate pe piata extrabursiera, decontarile tranzactiilor efectuandu-se direct intre participantii la piata (institutii financiare, banci, brokeri, dealeri sau investitori individuali- persoane fizice sau juridice). XTB detine platforme de tranzactionare on-line de ultima tehnologie si nu percepe taxe sau comisioane pentru utilizarea aplicatiilor si nici pentru deschiderea / inchiderea pozitiilor. Clientii au acces permanent  la conturile de investitii.
La nivel european, X-Trade Brokers are peste 20.000 de clienti care tranzactioneaza lunar un volum ce depaseste 25 miliarde Euro (in marja).
Incepand cu anul 2010, XTB este partener corporate in Formula 1 al Vodafone McLaren Mercedes.
Pe piata din Romania, X- Trade Brokers s-a lansat oficial in februarie 2009 si este autorizata de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM). Pana in prezent, X-Trade Brokers Romania a educat mai mult de 16.000 de persoane prin programele educationale pe care le desfasoara pe teritoriul tarii.
Volumele lunare de tranzactionare in Romania ating acum 1 miliard de euro (in marja).
Pentru mai multe informatii va invitam sa vizitati www.xtb.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here