parlamentul europeanEuroparlamentarul Corneliu Vadim Tudor a fost reclamat la Parchetul inalte Curtii Supreme si Justitie (ICCJ) de fostul sau asistent Cezar Marin, de la Parlamentul European, care sustine ca politicianul i-ar fi incasat salariul, plangerea fiind inregistrata marti de catre procurori. Potrivit lui Cezar Catalin Marin, liderul Partidului Romania Mare, Corneliu Vadim Tudor, i-ar fi incasat salariul in perioada august 2009-iunie 2011.

Corneliu Vadim Tudor neaga orice acuzatie si invoca o comanda politica de compromitere a sa.

Fostul asistent al liderului PRM sustine ca politicianul i-ar fi falsificat semnatura pe contractul de munca depus la Parlamentul European si pe statele de plata, incasand in locul sau aproximativ 40.000 euro.

Marin si-a dat demisia din functia de asistent si a inaintat o plangere Parchetului ICCJ, acuzandu-l pe Vadim Tudor de fals material in inscrisuri oficiale si uz de fals.

Plangerea a fost transmisa prin posta, fiind inregistrata marti la Parchetul ICCJ, urmand a fi repartizata unui procuror pentru solutionare, sustin surse oficiale. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here