Timisoara, 30 mai: LASTING System organizeaza marti, 31 mai, in Sala de conferinta a Bibliotecii Central Universitare, bd. Vasile Parvan nr. 4, Timisoara, incepand cu ora 10:30, evenimentul „Solutii educationale moderne pentru invatamantul superior”. Sunt asteptati reprezentanti ai celor mai importante institutii de invatamant superior din judetele Timis, Arad si Caras-Severin.
Conferinta este axata asupra solutiilor moderne pe care universitatile le au la dispozitie pentru a beneficia de un plus de colaborare cu universitati, profesori si experti din strainatate, fara costuri de transport si cazare, prin intermediul solutiilor Polycom dedicate invatamantului superior.
Principalele subiecte discutate vor permite reprezentantilor universitatilor private si de stat din zona de vest a tarii, sa identifice solutiile de teleprezenta si teleconferinta potrivite, astfel incat sa imbunatateasca performantele si experienta studentilor, si sa ajute procesul de perfectionare continua, necesar cadrelor didactice.
Vor sustine prezentari domnii stefan Pitrop, Account Manager LASTING System, si Octavian Vlad, Business Development Manager LASTING System. Ulterior, va avea loc o demonstratie live, de interconectare cu Universitatea Babes Bolyai din Cluj Napoca, si o sesiune interactiva in cadrul careia, invitatii vor putea testa solutiile si sistemele de videoconferinta dedicate invatamantului superior.
LASTING System este Chanel Developper Distributor & Gold Certified Partner Polycom pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova.
# # #

Despre Polycom
Polycom, Inc. (NASDAQ: PLCM) este liderul mondial al solutiilor de teleprezenta, audio si video conferinte, si un precursor al comunicatiilor care permit oamenilor sa intre in contact oriunde si oricand. Pentru mai multe informatii vizitati www.polycom.com

Despre LASTING System
Grupul de firme LASTING si-a inceput activitatea in 1995 fiind astazi unul din liderii pietei romanesti de IT,  cu trei directii majore de activitate: distributie de sisteme, componente si periferice IT, dezvoltare software si solutii IT (in Timisoara, Bucuresti si Cluj). Pentru mai multe informatii vizitati www.lasting.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here