BCRPachetul special pentru pensionari de la BCR are costuri cu 75% mai mici fata de oferta curenta, comisioane zero la retragere si bonus de 0,25% pentru dobanda la depozite
Peste 600.000 de pensionari din Romania sunt clienti  BCR
Bucuresti, mai 2011 – Banca Comerciala Romana (BCR) a creat un un pachet special de servicii financiare pentru pensionari la costuri reduse cu 75% fata de oferta curenta a bancii. in plus, pachetul COMOD BCR cuprinde un cont curent cu card de debit atasat, comisioane zero la retragerile de numerar si pentru aflarea sumei disponibile pe card, precum si depozite cu dobanda preferentiala.

“Conform analizelor noastre, peste 40% din pensionarii romani utilizeaza serviciile bancare. Din acestia, aproape 60% au un cont curent si peste 40% au si depozite. De asemenea, este evidenta cresterea numarului celor ce isi incaseaza pensia prin contul curent. Pachetul COMOD BCR a fost special creat sa acopere nevoile de zi cu zi ale pensionarilor in relatia cu banca, oferind siguranta banilor, economie de timp, plata mai simpla a facturilor, castiguri suplimentare din dobanda, comisioane reduse “, a declarat Sorin Mititelu, Director Managementul Segmentelor Clienti Retail BCR.

Pentru a achizitiona pachetul Comod BCR, clientii trebuie sa vina in unitatile BCR cu cartea de identitate si talonul de pensie si sa solicite virarea pensiei in contul BCR.

“Peste 600.000 de pensionarii din Romania lucreaza cu BCR. Suntem lideri si chiar ne extindem cota de piata pe acest segment de clienti. Avem o oferta simpla si atractiva. Cea mai buna dovada ca am inteles nevoile clientilor a fost cresterea de peste 10% a numarului clientilor care au ales sa primeasca pensia prin BCR in primele trei luni ale anului”, a incheiat Sorin Mititelu

Principalele avanteje de care beneficiaza posesorii pachetului Comod BCR

Bonus de dobanda de 0,25% pentru depozite
Comisioane zero la retragerile de numerar, la orice bancomat BCR
Comisioane zero pentru aflarea sumei disponibile pe card, la orice bancomat BCR
Comisioane zero la plata facturilor de utilitati, la orice bancomat BCR
Comisioane zero la plata cu cardul la comercianti
75% reducere la costul produselor incluse in pachet fata de costul produselor si serviciilor, achizitionate separate
Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania, incluzand operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a bancilor de locuinte si a serviciilor bancare prin telefonul mobil. BCR este banca Nr.1 in Romania dupa valoarea activelor (peste 16 mld EUR), banca Nr.1 dupa numarul de clienti si banca Nr.1 pe segmentele de economisire si creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din Romania, dupa gradul de incredere al clientilor si dupa numarul celor pentru care BCR este principala institutie cu care fac banking.
BCR ofera gama completa de produse si servicii financiare prin intermediul unei retele de 48 de centre de afaceri dedicate companiilor si 668 de unitati retail localizate in majoritatea oraselor din intreaga tara cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din Romania pe piata cardurilor si a tranzactiilor bancare, clientii BCR avand la dispozitie cea mai mare retea nationala de ATM – peste 2.000 de bancomate si POS – peste 18.000 de terminale pentru plata cu cardul la comercianti, precum si servicii complete de Internet banking, phone-banking si e-commerce.
*  *
Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrala si de Est. Mai mult de 50.000 de angajati deservesc peste 17,4 milioane de clienti in cadrul a 3.200 de filiale din 8 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina). La 31 decembrie 2010, Erste Group detinea active totale in valoare de 205,9 miliarde EUR, inregistrand un profit net de 1.015,4 milioane EUR si un raport cost/venituri de 48,9 %.
*  *
Cu o experienta de peste 12 ani pe piata romaneasca, International Business Promotion (IBP) este o companie, care ofera servicii si produse de comunicare business to business si business to consumer ce includ proiecte precum: publicatii de afaceri in print si online (www.doingbusiness.ro, Romanian Business Digest, Major Companies in Romania), evenimente de afaceri (IMM Focus Regional), servicii de comunicare si marketing (www.bcrclubantreprenori.ro).  IBP este parte a unui grup de companii care mai include Kompass Romania si PRO Business Communication Services.

BCR – Comunicare Externa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here