pePentru prima oara in cadrul unui targ imobiliar, toti vizitatorii au ocazia sa faca gratuit o analiza financiara prin care sa afle daca se pot califica pentru obtinerea unui credit ipotecar. Si nu vorbim despre o banca anume, ci de teste de eligibilitate care acopera toata oferta financiara din piata. In plus, printre suprizele care va asteapta la Targul Imobiliar Project Expo, care se va desfasura in perioada 20-22 mai la Palatul Copiilor, se mai numara ofertele speciale cu discounturi care ajung pana la 40%, locuintele  ecologice in cladiri nou-noute sau apartamentele  recompartimentabile. Nu in ultimul rand, cumparatorii au posibilitatea de a achizitiona locuinte in rate la dezvoltator sau sa incheie cotracte de vanzare- cumparare fara niciun comision.

Asa cum sunteti deja obisnuiti, Targul imobiliar Project Expo vine cu o serie de noutati, ceea ce inseamna atat proiecte imobiliare proaspat lansate, cat si modalitati de finantare inedite si chiar concepte noi noute.

SUMAR PROJECT EXPO:

20-22 mai, Palatul Copiilor
35 de expozanti
Tipuri de proprietati: Apartamente, vile
Zone: Bucuresti, Ilfov, Brasov, Sinaia
Tipuri expozanti: dezvoltatori, agentii imobiliare, brokeri credite, amenajari interioare
Discounturi cuprinse intre 10 si 40%
Cel mai mic prêt: garsoniera 23.400 euro, TVA inclus
Lozuri razuibile cu premii pe loc: o excursie la Londra, doua excursii la Voronet, invitatii la diferite concerte, doua sisteme de alarma pentru locuinte.
Toate proprietatile din sudul Capitalei vor fi reprezentate in cadrul targului prin cele doua mari agentii care reprezinta aceasta zona si care promit un adevarat “razboi” al ofertelor speciale.

Targul Imobiliar PROJECT EXPO  este organizat in parteneriat de catre companiile Project Events si Zero Point Consulting.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here