Honda Trading  si Grup Autoklass anunta lansarea succesiva a 3 noi centre Honda, in orasele Constanta, Ploiesti si Sibiu, incepand cu luna Mai a.c. Honda Trading Romania, importator oficial al automobilelor Honda in Romania,  continua strategia de extindere, prin expansiunea retelei nationale cu 3 noi puncte autorizate.
Astfel, prin parteneriatul recent semnat, orasele Constanta, Ploiesti si Sibiu vor primi noi centre integrate de vanzare si service, operate de sucursalele locale  ale grupului Autoklass.
Prima lansare oficiala a unui centru Honda operat de un dealer Autoklass va avea loc la Constanta, in data de  19 Mai 2011. Succesiv, orasele Ploiesti si Sibiu vor deschide noi centre  la sfarsitul lunii Mai, respectiv inceputul lunii Iunie.
Masahiro Matshushita, Presedinte Honda Trading Romania: “Viziunea Honda pe termen lung se axeaza pe oferirea de servicii la un standard inalt tuturor Clientilor nostri. Din acest punct de vedere, am facut o selectie riguroasa a candidatilor pentru unele dintre zonele-cheie in care ne-am dorit o acoperire eficienta. Experienta si renumele in domeniu ale Autoklass au reprezentat factorii decisivi care au contribuit la luarea acestei decizii si suntem siguri ca vom colabora cu succes, pentru a fi cat mai aproape de cei ce aleg experienta si excelenta Honda. ”
Detaliile despre noii dealeri Honda au fost publicate pe websiteul oficial www.hondatrading.ro . Clientii se vor putea adresa acestora incepand cu 19 Mai a.c. (Constanta), urmand ca din iunie centrele din Ploiesti si Sibiu sa fie complet operationale.
Despre:
Fondata in 1948, compania Honda este in prezent liderul mondial in producerea echipamentelor motorizate, oferind o gama vasta de produse si tehnologii,  cu o preocupare constanta fata de mediul inconjurator. Honda se straduieste sa fie in continuare o companie pe care societatea si-o doreste, respectand angajamentele fata de parteneri si impartaseste bucuria cu oamenii din toata lumea.
www.honda.com
Honda Trading Romania, parte a grupului Honda Trading, si-a inceput activitatea de distribuitor al automobilelor Honda in Romania in septembrie 2006, livrand peste 6,500 de unitati pe piata locala pana in prezent. www.hondatrading.ro
Autoklass a fost infiintat in 2002, incepand cu anul 2007 intreaga activitate fiind coordonata de catre Grup Autoklass. In acest moment Grup Autoklass detine o retea de 7 centre autorizate de vanzari si service in  Bucuresti  (3 centre), Constanta, Sibiu, Ploiesti si Timisoara, totodata facand parte din Grupul Romstal.
www.autoklass.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here