In data de 4 iunie la uzina Mercedes-Benz din Wörth: cea mai mare reuniune de autovehicule Unimog istorice, dar si actuale. Cursa off-road, demonstrații comparative „Vechi vs. Nou”, turul uzinei. Sarbatorirea aniversarii in Muzeul UnimogInscrieri la adresa  www.mercedes-benz.com/unimog-60jahre
Stuttgart/ Wörth – S-au implinit 60 de ani de la iesirea primului Unimog de pe linia de producție a uzinei din Gaggenau. Mercedes-Benz organizeaza un eveniment aniversar pentru a marca ocazia. Fanii, membrii cluburilor, posesorii autovehiculelor clasice, soferii si proprietarii modelelor actuale se vor putea bucura de o zi de neuitat sambata, 4 iunie. Participanții la eveniment vor putea experimenta toate elementele pe baza carora s-a construit reputația legandara a Unimog: versatilitatea sa remarcabila, conceptul unic de autovehicul si durabilitatea sa. Entuziasmul pentru acest „Universal-Motor-Gerät” – sintagma din care a rezultat in popularul sau nume, „Unimog” – a fost prezent inca de la inceputuri si continua sa existe, atat in lumea de zi cu zi a posesorilor de autovehicule, dar si printre miile de fani ce se mandresc cu hobby-ul lor de a avea un Unimog clasic propriu. Exact 60 de asemenea vehicule vor lua parte in data de 4 iunie la raliul Unimog, care va porni de la locul fostei locații de producție din Gaggenau catre Muzeul Unimog si apoi catre uzina din Wörth, unde este produs Unimog astazi.

Circuit off-road, „Vechi vs. Nou”, turul uzinei

Evenimentul aniversar de la uzina Mercedes-Benz din Wörth va gazdui o mulțime de atracții. Alaturi de o expoziție de mari dimensiuni a vehiculelor istorice Unimog, vor avea loc demonstrații spectaculoase pe circuitul off-road, o demonstrație comparativa „Vechi vs. Nou”, un spectacol care sa sublinieze „versatilitatea Unimog” si o oportunitate de a face turul uzinei.

Pentru detalii cu privire la eveniment, dar si pentru informații legate de inscrierea pentru participare, vizitați www.mercedes-benz.com/unimog-60jahre.

Petrecere aniversara la Muzeul Unimog

Sambata, 5 iunie, sarbatoarea va continua la Muzeul Unimog din Gaggenau, cu un program cuprinzator de festivitați pentru intreaga familie. Demonstrații excepționale cu autovehicule Unimog , prezentari ale specialistilor, semnari de carte de catre autori faimosi ai carților despre Unimog si actiuni dedicate camionului Unimog ca model de autovehicul, vor oferi o varietate de activitati in intervalul orar 10 si 17. Printre altele, modele unice de autovehicule Unimog, unele controlate de la distanța, vor fi prezentate si descrise in detaliu. Un targ de mari dimensiuni pentru colecționari va fi ținut sub tema „Tot ce are stea”. Va exista o diversitate de machete de toate marimile, brosuri, insigne si accesorii cu simbolurile Unimog. Muzeul insusi, deschis cu cinci ani in urma, va juca un rol important, oferind spre vizionare o ediție speciala de machete ale autovehiculelor si o insigna aniversara. (Mai multe informații sunt disponibile pe Internet la adresa www.unimog-museum.com).
Legenda fotografiei: Mercedes-Benz produce Unimog de 60 de ani si sarbatoreste aceasta aniversare la uzina Wörth am Rhein sambata, 4 iunie, prin cea mai mare reuniune de vehicule Unimog actuale si istorice din lume. Pentru informatii detaliate cu privire la eveniment, dar si despre inregistrarea pentru participare, vizitați adresa www.mercedes-benz.com/unimog-60jahre.

Mai multe informații despre Mercedes-Benz sunt disponibile pe Internet la adresa www.media.mercedes-benz.ro si www.mercedes-benz.ro

Contact:

Stelian Campean

[email protected]

+40 21 20 04 681

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here