healthDeputatul PDL Teo Trandafir s-a intors, miercuri, in tara, dupa mai bine de trei luni de spitalizare la Clinica AKH din Viena, se simte bine si a mers acasa, a declarat pentru MEDIAFAX doctorul Gabriel Smarandache, coordonatorul echipei medicale care s-a ocupat de cazul acesteia. „A revenit in tara astazi (miercuri, n.r.). Se simte foarte bine si a mers acasa. Nu ar fi avut de ce sa mearga la spital, pentru ca este foarte bine”, a spus Gabriel Smarandache.

Teo Trandafir a declarat, intr-o interventie telefonica in emisiunea „Happy Hour” de la Pro TV, ca se simte bine si ca abia asteapta sa ajunga acasa pentru a-si vedea fetita.

„Bine v-am regasit. Nu-mi vine sa cred ca am ajuns acasa. Fiica mea nu stie ca vin azi, am vrut sa-i fac o surpriza. A fost o incercare a vietii. Speram ca problemele s-au terminat si ca viata mea va reveni la normal”, i-a marturisit Teo lui Catalin Maruta, in interventia sa telefonica.

Ea a precizat ca tot timpul cat a fost internata s-a gandit la fiica ei. „Medicii nu au stiut tot timpul daca o sa scap si mereu m-am gandit la fiica mea. Hai sa ne gandim la cele frumoase”, a spus optimista Teo. „Nu am putut sa ma exprim pana acum pentru ca aveam tuburi peste tot. Nu vreau sa impovarez lumea cu problemele mele, vin sarbatorile”, a mai spus Teo.

Teo a mai afirmat ca abia asteapta sa o vada pe fetita ei. „Abia astept sa ajung acasa sa-mi vad fetita. Singurul impediment e ca nu o sa o pot ridica pe Maia in brate”, a mai spus ea.

Totodata, Teo a precizat ca va trebui sa aiba mai multa grija de ea de acum incolo. „Medicii mi-au dat regim”, a spus Teo. Ea le-a urat tuturor „Sarbatori fericite”. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here