Biblioteca Judeteana „Octavian Goga” Cluj, institutie de cultura aflata in subordinea Consiliului Judetean Cluj, incepe inscrierile pentru sesiunile de instruire din cadrul proiectului „Cum gasesti o carte de… muncas”.
Scopul proiectului il reprezinta crearea unui serviciu inovativ de biblioteca prin care toate persoanele interesate vor fi instruite cum sa intocmeasca corect un CV, o scrisoare de intentie, cum sa sustina un interviu de angajare si sa caute un loc de munca prin intermediul tehnologiei informatiei si a internetului.
Proiectul a fost declarat castigator al Concursului de Participare Comunitara, organizat de IREX (International Research and Exchanges Board), editia noiembrie – decembrie 2010, cu tema “Servicii si programe inovative in biblioteca”, la sectiunea Servicii si programe pentru adulti.
Perioada de inscriere este 4-29 aprilie 2011 la toate sectiile si filialele Bibliotecii Judetene „Octavian Goga” Cluj.
Sesiunile de instruire vor incepe in data de 9 mai 2011 si vor avea loc la sediul central al bibliotecii judetene, Calea Dorobantilor, nr.104.
Serviciile de instruire sunt gratuite.
“Ne-am bucura daca un numar cat mai mare de persoane interesate, in special clujeni aflati in cautarea unui loc de munca dar nu numai, ar profita de aceasta oportunitate si s-ar inscrie la sesiunile de instruire gratuita. Utilizarea de catre biblioteca noastra judeteana a acestor tehnici inovative si a tehnologiilor informatice sunt de natura sa contribuie la o mult mai facila integrare pe piata muncii a unor persoane aflate in nevoie, ceea ce este mai mult decat laudabil si satisfacator” a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.

Biroul de presa
05.04.2011

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here