South Pacific prezinta in cadrul Targului National Imobiliar (TNI), editia „CASA TA si TOTUL pentru EA” din perioada 26-29 MAI, trei ansambluri speciale: SYDNEY, AVALON si BROOKLANDS.
South Pacific este o companie care opereaza pe piata romaneasca din anul 2003, activand in domeniul real estate si servicii financiare dedicate. South Pacific s-a impus ca un dezvoltator important prin demararea de proiecte de anvergura in zona de Nord a Bucurestiului. Experienta dobandita in cei sapte ani de existenta in Romania si in peste douazeci de ani de experienta internationala, reprezinta principalul argument care a stat la baza integrarii in piata autohtona. Proiectele South Pacific sunt un punct de reper pentru calitate si design contemporan, fapt care vine in intampinarea exigentelor partenerilor nostri.

Sydney (South Pacific)

La numai 10 minute de Centrul Comercial Baneasa, Sydney Residence este desfasurat pe o suprafata de 26.000 de metri patrati si are in componenta 102 unitati locative. Vilele din ansamblu, construite pe doua niveluri, sunt variate ca model, suprafata utila si dispunere a incaperilor, astfel: 5 modele, cu suprafete generoase cuprinse intre 142 si 255 de metri patrati. Gradinile private si locurile de parcare destinate fiecarei locuinte in parte sunt un plus si ofera tot confortul necesar unei familii, indiferent ca este un cuplu cu sau fara copii.

Materialele folosite pentru construirea cartierului se ridica la calitatea impusa de standardele internationale si fiecare model de vila are un design individual. Infrastructura complexului este construita in mod inteligent si este formata din trotuare care duc catre locurile de parcare private. Cartierul are paza proprie, pentru a oferi confortul necesar locatarilor. Interioarele au fost proiectate si amenajate fara a face niciun compromis, atat la finisaje cat si la mobilierul standard cu care sunt echipate cele trei bai si bucataria fiecarei vile.

Fiecare vila are mobilier italienesc de bucatarie, utilat cu electrocasnice Ariston, sau similar – hota, cuptor, plita inox, masina de spalat vase si frigider. Sistemul de climatizare este centralizat. Scarile vilei si toate cele trei dormitoare au podelele acoperite complet cu mocheta moale din lana, iar livingul are parchet. Pentru a spori confortul locatarilor, dressingul a fost incorporat in perete, pentru a folosi spatiul intr-un mod cat mai ergonomic.

Avalon (Ozone Homes)

Ozone Homes este o companie care opereaza pe piata romaneasca din anul 2003, activand in domeniul imobiliar. in anul 2010 s-a impus o noua abordare a pietei de constructii, ceruta de noile tendinte si anume orientarea catre tehnologiile ecologice. Locuintele eco aduc dupa sine reduceri semnificative ale costurilor de executie si de intretinere ulterioara. De asemenea, corespund normelor si legislatiei europene in vigoare care privesc protectia mediului inconjurator. Realizarea de astfel de locuinte reduce impactul asupra sanatatii oamenilor si economisirea resurselor energetice. Avalon Residence este situat in Tunari, la numai 10 minute de Complexul Comercial Baneasa Shopping City. Pana la Avalon Residence se poate ajunge cu autoturismul pe rutele indicate pe harta, sau cu transportul in comun, de la statiile de metrou Aurel Vlaicu sau Pipera, cu autobuzul 445. Cartierul Avalon Residence va fi format dintr-un ansamblu de 3 blocuri de locuinte 100% ecologice. Cele trei imobile, P+1, vor totaliza 46 de apartamente cu doua si trei camere.

Fiecare apartament va include in pretul de achizitie un loc de parcare, bucataria complet echipata cu aparatura electrocasnica, iar baia cu toate obiectele sanitare necesare in dotare. Apartamentele de la parter vor avea gradina, iar cele de la etaj terasa. in interiorul ansamblului vor fi construite drumuri de acces si alei pavate, iar proprietarii vor beneficia de toate utilitatile necesare unei comunitati. Cartierul va dispunde de piscina si gradina comune, accesibile tuturor locatarilor. Izolatia sporita ajuta la obtinerea unor costuri scazute de intretinere si incalzire, cu pana la 40% fata de o casa construita bazata pe o tehnologie clasica. Viteza de executie a locuintei este sporita, timpul de executie este scazut cu pana la 30%.

Casele Ozone au:

•Rezistenta la trasmisia de vapori de apa;
•Rezistenta mare la uzura si imbatranire;
•Rezistenta mare la foc;
•inalta capacitate de izolare termica;
•Zero emisii de carbon in constructie si exploatare;
•Caracteristici fonoabsorbante excelente.
Brooklands (South Pacific)

South Pacific Constructii a dezvoltat 10 vile exclusiviste, disponibile acum in cartierul Blooklands. Aceste vile private sunt caracterizate intr-un mod unic de linistea si siguranta oferite de strazile incadrate de copaci, de gradinile spatioase aferente fiecarei vile, de finisajele de calitate si paza asigurata 24 de ore din 24.

Brooklands este situat pe Strada Titu Maiorescu, intr-o zona linistita si retrasa, in selectul cartier Pipera. Complexul rezidential este localizat intre ªcoala Americana si ªcoala Internationala Britanica (in spatele gradinii Condon) si in apropierea complexului commercial Baneasa Shopping City.

Fiecare casa a fost create pentru personae dinamice si raspunde tuturor nevoilor in ceea ce priveste spatial. Brooklands ofera vile spatioase, cu suprafete cuprinse intre 250 si 344 de metri patrati construiti, finisajele de calitate primind o atentie deosebita. Amploarea ferestrelor aduc la viata spatiile generoase si bine compartimentate. Zona destinata timpului liber este conturata de podele din lemn masiv, mochete groase din lana si bucatarii deschise utilate cu mobila importata din Italia. Fiecare vila din cartierul Brooklands a fost construita respectand toate normele de confort pe care le impun cei mai pretentiosi clienti: aparate electronice de ultimul tip, finisaje si mobila de calitate, locuri de parcare si gradini private. Aceste vile sunt destinate in special inchirierii, insa la cererea clientilor pot fi si achizitionate de catre doritori.

SOUTH PACIFIC

Tel: 021.319.83.66
Email: office@southpacific. RoAceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
www.southpacific.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here