Brasov, 24 februarie 2011 – Miele, compania numarul unu in productia de electrocasnice premium la nivel mondial, isi continua strategia de extindere in Romania, prin inaugurarea unui show-room exclusiv in parteneriat cu firma Neomine din Brasov.

Acesta este cel de-al treilea magazin exclusiv deschis de producatorul german in Romania, dupa lansarea primului show-room mono-brand Miele la Bucuresti, in 2007, urmat de un al doilea magazin exclusiv la Arad, in 2010. Prin parteneriatul cu Neomine, Miele devine activ si pe piata din Brasov, in show-room-ul exclusiv urmand a fi expuse cele mai noi tehnologii din domeniul intretinerii caminului dezvoltate de producatorul german.

Magazinul exclusiv Miele, deschis pe B-dul Iuliu Maniu nr. 16, in imediata apropiere de centrul orasului Brasov, va gazdui intreaga gama de echipamente electrocasnice premium de ultima generatie destinate intretinerii rufelor (masini de spalat, uscatoare), aspiratoare si aparate destinate intretinerii podelelor, precum si echipamente destinate bucatariei (masini de spalat vase, aparate frigorifice, cuptoare – simple, cu microunde, cu aburi, cafetiere, plite, CombiSet-uri, hote).

Vizitatorii show-room-ului din Brasov  vor putea, de asemenea, sa testeze cele mai noi produse lansate de Miele pe piata romaneasca: aspiratorul S4812 Hybrid – singurul aspirator hibrid din lume destinat uzului casnic, care functioneaza atat introdus, cat si scos din priza, pe baza de acumulatori reincarcabili, noua generatie de masini de spalat vase G5000, prevazute cu raftul 3D special pentru tacamuri, precum si noul aparat de cafea CM 5100 Barista, cel mai compact model de cafetiera disponibil in Romania.

“Cresterile inregistrate de afacerile Miele in Romania inca din primul an de prezenta pe plan local ne-au convins sa continuam in ritm sustinut strategia de extindere a brand-ului pe piata romaneasca, prin atragerea de noi parteneri in cele mai importante orase din afara Bucurestiului. Ne alegem cu rigurozitate partenerii, pentru a ne asigura ca acelasi nivel ridicat al calitatii produselor si serviciilor, care au consacrat brand-ul Miele la nivel global, se regasesc in toate locatiile Miele de la nivelul tarii. Suntem incantati, deci, sa anuntam parteneriatul exclusiv cu Neomine si avem increderea ca acesta este un pas inainte in directia consolidarii pozitiei Miele ca unic furnizor global de echipamente electrocasnice premium activ in tara noastra”, a declarat Leo Popescu, Sales Manager Miele Appliances Romania.

“Dorim sa le oferim brasovenilor mai mult decat un magazin de prezentare, vrem ca cei care intra in locatia noastra sa experimenteze intregul concept Miele. in acest sens, vom organiza periodic demonstratii culinare prin care cei interesati vor putea vedea live cum functioneaza echipamentele electrocasnice premium. De asemenea, vor putea testa cafetierele, masinile de spalat rufe sau oricare dintre produsele expuse, show-room-urile Miele fiind singurele din Romania in care echipamentele electrocasnice sunt 100% functionale. Cei care ne vor trece pragul vor fi tratati cu profesionalism, pentru ca dorim sa fim prima optiune atunci cand vine vorba de achizitionarea de electrocasnice de cea mai inalta clasa”, a declarat Valentin Lupu, director de vanzari Neomine.

Parteneriatul incheiat cu show-room-ul Neomine din Brasov marcheaza inceputul unui nou an al inovatiilor si al dezvoltarii continue pentru Miele. in prezent, produsele Miele sunt prezente in peste 40 de magazine din Romania, prin intermediul unui numar de 31 de parteneri.

Din 2007, momentul inaugurarii primului magazin exclusiv Miele pe piata locala, Romania a devenit motorul de dezvoltare a producatorului german in tarile din Europa de Sud-Est. Prezenta produselor Miele la Brasov reprezinta astfel o continuare fireasca a strategiei de extindere a prezentei producatorului german la nivel national, dupa ce, in anul 2009, Miele a ales sa isi extinda activitatea de productie in Europa de Sud-Est, prin inaugurarea fabricii Miele Tehnica tot in judetul Brasov, la Feldioara.

Toate produsele Miele au la baza tehnologiile inovative, precizia matematica si design-ul avangardist care au consacrat producatorul german de echipamente electrocasnice la nivel mondial. Datorita inovatiilor continue, Miele a reusit, in cei 111 ani de istorie, sa revolutioneze conceptul de locuinta la nivel mondial, produsele dezvoltate de companie oferind astazi combinatia ideala intre simplitatea utilizarii si complexitatea, respectiv varietatea functiilor oferite.

Despre Miele
Exista doar cateva branduri in lume care respecta aceeasi viziune, traditiile si standardele calitative inalte de mai bine de un secol. Dintre acestea, cu atat mai putine reprezinta afaceri de familie sustenabile sau se bucura de recunoastere la nivel international. Una singura dintre acestea, insa, este renumita pentru a fi creat si oferit lumii cele mai inovative echipamente electrocasnice din istorie.
Fondata in 1899, compania Miele a fost de la bun inceput o afacere de familie, apartinand familiilor Miele si Zinkann – aflate astazi la a patra generatie. Filozofia companiei – “Immer Besser” (“Mereu mai bine”) – se reflecta in toate produsele Miele, prin pasiunea investita in devoltarea de noi tehnologii pentru a transforma si reinventa experienta in utilizarea echipamentelor electrocasnice. Astfel, Miele a devenit cel mai mare producator independent de echipamentele electrocasnice din lume, cu peste 16.000 de angajati, 12 unitati de productie, operatiuni in peste 100 de tari si o cifra de afaceri globala de 2,83 miliarde de euro (inregistrata in perioada iunie 2009 – iunie 2010).
Gama de produse Miele include: aspiratoare, echipamente de intretinere a rufelor; masini de spalat vase, plite, seturi combi, hote de aragaz, cuptoare, cuptoare cu aburi, cuptoare cu microunde, cafetiere, echipamente frigorifice, racitoare de vinuri. in plus, gama Miele Professional (divizia de echipamente comerciale) ofera sisteme de intretinere a rufelor si masini de spalat vase pentru uz profesional, dar si aparatura pentru sterilizarea instrumentelor medicale si de laborator. Portofoliul de bucatarie Miele include o linie de modele create de celebrul designer international Philippe Starck in exclusivitate pentru Miele. Colaborarea este o premiera in industria de profil – Philippe Starck a realizat design-ul mobilierului de bucatarie Miele ce va fi disponibil in colectia “Warendorf” incepand cu anul 2011.
In 2007, Miele Appliances SRL si-a deschis portile si in Romania, una dintre principalele tari din Europa de Sud-Est care proiecteaza o perspectiva noua asupra afacerilor Miele la nivel global. www.mieleromania.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here