Valentine’s Day – o cursa contracronometru powered by Mercedes-Benz GLK. Prezentatorul emisiunii “Romanii au talent“, care urmeaza sa fie difuzata la Pro Tv, isi petrece o buna parte din zi la volanul GLK-ului sau, fie ca se afla in Bucuresti sau in calatoriile prin tara catre concerte.

Daca anul trecut Smiley si-a supus GLK-ul unei serii de planuri indraznete, acum cei doi fac fata unei noi provocari: mai exact, Valentine’s Day! Celebrul artist, aflat in tuneu prin tara, a pornit intr-o cursa contracronometru la volanul GLK-ului sau, care se sfarseste printr-un concert la Suceava, pe 14 februarie. Mai exact, dupa acest moment, Smiley se va indrepta spre Bucuresti pentru a fi alaturi de persoana iubita.
,,Daca tot ma aflu pe drumuri strabatand tara dintr-un capat in altul, in acest an, pe 14 februarie, GLK va fi My Valentine! Bineinteles, singura lui responsabilitate in aceasta zi va fi sa ma poarte ca vantul si ca gandul catre Bucuresti, imediat dupa concertul din Suceava, pentru a ma aduce mai repede langa My Special Valentine – iubita mea!”, povesteste Smiley.
Chair daca programul sau este extrem de aglomerat, Smiley isi gaseste intotdeauna timp pentru momente speciale, asa cum este si Valentine’s Day. Desi ziua de 14 februarie o va petrece la volan si sustinand un concert pentru fanii sai din Suceava, prezentatorul emisiunii “Romanii au talent” se bazeaza si de aceasta pe GLK-ul sau pentru a fi cat mai curand posibil alaturi de persoana iubita.
,,Nu am nicio indoiala ca Mercedes-ul meu va indeplini cu succes si acesta provocare. De fiecare data mi-a demonstrat ca se poate! Asa s-a intamplat si in timpul preselectiilor pentru show-ul Romanii au talent, cand la volanul GLK-ului am strabatut tara in lung si-n lat pentru a descoperi povesti interesante, oameni extraordinari – pe scurt romani talentati!”
Concerte, petreceri, multa munca de studio, intalniri de business, dar si momente alaturi de cei dragi: asa decurge timpul pentru Smiley, caruia 24 de ore intr-o zi nu-i sunt niciodata de ajuns. Dar cei 224 de cai putere ai Mercedes-ului sau GLK 320 CDI gasesc intotdeuna solutia pentru a-l ajuta pe artist sa faca tot ce si-a propus.
Contact:
Monica Floristean
[email protected]
+40 21 2004 574

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here