Plaut isi reia extinderea sistematica avuta in Europa de Est , acum si in tarile CIS, datorita imbunatatirii situatiei economice.
Bucuresti/Moscova, 23 Noiembrie 2010. Plaut Aktiengesellschaft, companie listata la Frankfurt Stock Exchange, a anuntat la inceputul lunii noiembrie reusita expansiunii activitatilor sale prin infiintarea unei subsidiare in Rusia cu Plaut Consulting Austria. De la inceputul lunii noiembrie 2010, grupul este reprezentat si in Moscova de catre Plaut Consulting LLC. Prin acest pas, compania si-a propus sa se extinda in piata din estul Europei folosind noua locatie ca centru zonal pentru activitatile din regiunea CIS.

Plaut Consulting LLC va fi condus de Wolfgang Koestler impreuna cu Oleg Luzginov si Igor Malkov. Echipa incorporeaza multi ani de experienta in management, consultanta SAP si IT. Toti membrii sai au lucrat pentru firme renumite de consultanta de pe piata Rusiei. “ Obiectivul nostru este sa fim prezenti in Rusia pentru a oferi clientilor nostri internationali suport competent prin managementul nostru local si sa oferim intreprinderilor locale o alternativa interesanta. Biroul din Moscova deschide de asemenea calea spre o viitoare crestere in aceasta regiune si o baza extinsa de clienti” declara conducerea companiei.

Plaut Consulting LLC este a cincea filiala locala stabilita in estul Europei si marcheaza orientarea internationala a companiei. Extinderea afacerilor in aceasta directie este in conformitate cu obiectivul strategic declarat de a avea o prezenta puternica in Europa de Est. “Pentru conducerea grupului, acest pas este un reper important in dezvoltare, prin care Plaut arata ca se intrevede finalul crizei economice” a declarat Mag. Johann Grafl – CEO Plaut Consulting Group.

“Rusia joaca un rol major in strategia de pozitionare internationala in randul principalelor companii de consultanta din centrul si estul Europei. Deschiderea unei filiale reprezinta premisa necesara pentru a valorifica portofoliul de servicii si experienta Plaut pe piata din Rusia” declara Robert Novak Managing Director Plaut Consulting Romania.

Proiectele dobandite anterior au permis lansarea operatiunilor din Rusia. Printre companiile pentru care Plaut Consulting Rusia ofera suport de SAP rollout pentru Rusia, se includ si producatorul austriac de elemente de mobilier prefabricate Egger Drevproduct (membra a grupului Egger Group), producatorul italian de suc de fructe Zuegg si producatorul austriac de placi ceramice Lasselsberger. Compania ofera de asemenea suport pentru sistemele SAP deja existente cum ar fi Julius Meinl si altii.

Despre Plaut Consulting
Grupul de consultanta Plaut a fost fondat de Hans-Georg Plaut in Hanover, in anul 1946. Cu o experienta de 60 de ani, grupul Plaut a stabilit standardele managementului modern, bazat pe metodele proprii de calcul a costurilor si gestiunea costurilor marginale. Plaut este o companie de consultanta in management, care pune accentul pe planificarea si controlul corporativ si ofera clientilor sai un portofoliu comprehensiv de consultanta business, consultanta SAP si servicii IT. Grupul Plaut Consulting este reprezentat de peste 200 de angajati in Germania, Elvetia, Austria, si in tarile CEE si CIS Romania, Cehia, Polonia si Rusia. Cu peste 1000 de proiecte, Plaut si-a dezvoltat expertiza de implementare in peste 20 de ani pentru a deveni unul din partenerii de succes ai SAP. Plaut Aktiengesellschaft (Viena) este listata in General Standard of the Regulated Market (PUT2; WKN A0LCDP; ISIN AT0000A02Z18) din Frakfurt Stock Exchange.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here