Recent deschisa, agentia imobiliara Luxury Real Estate si-a creat deja un portofoliu de oferte exclusive, extrem de atragatoare pentru publicul ce formeaza clasa de lux, cuprinzand castele, vile vechi, vile de patrimoniu sau dezvoltari imobiliare speciale. Cine sunt acesti cumparatori? O categorie aparte, care dincolo de faptul ca are posibilitati financiare, poate observa protentialul si calitatea unui imobil. In general, medici, avocati, oameni de afaceri de peste 35 de ani, care cel mai des cumpara pentru propria folosinta.
Ce mai ieftina proprietate din portofoliul Luxury Real Estate costa peste 700.000 de euro, iar cea mai scumpa circa 4 milioane de euro, iar acestea sunt cautate de cumparatori diversi, interesati de luxul si imaginea oferite de aceste vile clasice.
 „In ciuda problemelor de pe piata nu ducem lipsa de oameni interesati. E si normal. Preturile au mai scazut si cei care au bani pot cumpara acum mult mai ieftin, proprietati extrem de valoaroase din zonele de lux ale Capitalei. Avem printre clienti cabinete de avocatura, medicale, care cauta astfel de sedii, dar si oameni de afaceri care vor sa achizitioneze locuinte de mare valoare”, spune Stefan Nita, general manager al Luxury International
Potrivit lui Stefan Nita, in general, clientii de proprietati de lux au peste 35 de ani, iar intentia lor este sa cumpere proprietati valoroase pentru a locui acolo cu familia, in conditii speciale de confort. „Majoritatea clientilor, afaceristi, medici, avocati, cumpara mai putin pentru a valorifica. Vor aceste proprietati pentru ei si e firesc. Sunt extrem de valoroase”, continua Stefan Nita.
Daca un apartament sta pe piata aproximativ 8 luni, o casa de lux cu valoare istorica nu sta decat intre o zi si 2-3 luni
O astfel de proprietate nu sta foarte mult pe piata e obicei, fiind achizitionata destul de repede, atat datorita valorii si gradului de confort si imagine oferite, dar si a faptului ca publicul proprietatilor de lux nu este conditionat financiar. Daca un apartamente sta si opt luni pe piata, o proprietate de lux sta cam jumatate din aceasta perioada, uneori si mai putin. „Acesti oameni cauta proprietatea potrivita si nu trebuie sa alerge dupa un credit. Au banii necesari. De obicei apeleaza la banca doar pentru a completa o suma foarte mare sau in cazul in care vor sa revalorifice proprietatea respectiva. In general, insa, bugetul exista deja si e cash”, explica Stefan Nita.
Printre proprietatile aflate in portofoliul Luxury International se numara: o vila construita in 1938 si renovata recent, cu un pret de 2,5 milioane de euro, o alta cu doua etaje, construita in Cotroceni, cu o suprafata utila de peste 800 mp si un pret de 4 milioane de euro si, in fine, o vila in Dorobanti la vanzare pentru 3 milioane de euro, construita in 1930 si cu o suprafata de 550 mp utili.
„Valoarea unui imobil nu tine neaparat de pret. Vanzarea de locuinte premium se face bine targetat si cu atentie, promovarea se face pe fiecare proprietate in parte, iar vanzarea pe fiecare client in parte, cu atentie la fiecare detaliu din viata, preferintele si nevoile acestuia”, arata Stefan Nita.
Fiecare proprietate din portofoliul Luxury International, este analizata separat, agentia platind pentru expertiza juridica, expertiza tehnica si analiza oportunitatii investitionale.
Luxury International este o agentie de consultanta si vanzari imobiliare, specializata pe segmentul premium, care are in portofoliu doar proprietati exclusive, care ofera servicii personalizate de marketing, promovare si vanzare de proprietati deosebite, precum castele, vile de patrimoniu sau dezvoltari imobiliare speciale, adresate unui public pretentios si elevat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here